Portarul nationalei de hochei feminin a Romaniei a disparut misterios din luna august: Politia si DIICOT au inceput o ancheta

Miercuri, 09 Octombrie 2019, ora 07:00
12974 citiri
Portarul nationalei de hochei feminin a Romaniei a disparut misterios din luna august: Politia si DIICOT au inceput o ancheta
Foto: Facebook/Bianca Bobu

Portarul echipei nationale de hochei feminin a Romaniei, Bianca Bobu, a disparut misterios in luna august. La doua luni distanta, Politia din Galati si DIICOT au inceput o ancheta.

Bianca Bobu este de negasit inca din luna august, dar cazul ei s-a aflat abia in aceasta saptamana. Ea a rupt orice legatura cu familia, prietenii sau colegii, si-a inchis telefonul si conturile de socializare.

Cazul sau a devenit public abia in aceasta saptamana, dupa ce antrenorul care a descoperit-o, Cristian Munteanu, a publicat un mesaj pe o retea de socializare.

"Eu am pus acel anunt pe Facebook, pe 6 octombrie, cum ca nu mai da nici un semn din august. O abordasem pe un site de socializare, s-o rog sa-mi dea un echipament de portar. Eu am plecat de la Galati la Brasov si doream sa o initiez pe fiica mea in tainele meseriei de portar, Aveam nevoie de echipament. Nu mi-a raspuns de nici un fel", a spus Munteanu pentru Libertatea.

La o zi distanta de la publicarea acelui mesaj, Munteanu spune ca a fost sunat de Bianca. Aceasta i-a transmis sa stearga mesajul, dar nu stie daca sportiva nu era cumva fortata sa spuna acele cuvinte.

"M-a sunat, pe 7 octombrie, practic, sa ma certe ca am pus acel anunt cu disparitia ei. Telefonul era dat de pe o cartela cu numar ascuns, nu am putut suna inapoi. Pe scurt, mi-a cerut sa sterg postarea si a mai afirmat ca nu o mai intereseaza nici sportul, nici familia, vrea doar sa fie lasata in pace si sa-si cladeasca o viata noua. A afirmat ca e in Galati, iar am sfatuit-o sa se prezinte la Politie, ca sa lamureasca lucrurile.

Pretindeam putin respect de la ea, dar, Doamne-Fereste, poate era cu pistolul la tampla. Am fost sunat deja de seful Politiei din Galati, asteptau si sesizarea de la familie pentru a deschide dosarul. Si DIICOT a intrat pe fir, dar mai multe nu va pot spune. Sper doar sa fie bine", a adaugat Munteanu.

Dupa ce Politia si DIICOT au inceput o ancheta, pe contul de Facebook al Biancai a aparut un mesaj din partea sportivei.

"Pentru cei din familia mea: sunt bine! Nu s-a intamplat nimic cu mine, va rog nu va faceti griji pentru mine. Nu vreau sa mai am Facebook. Si pe ceilalti din afara familiei va rog sa nu va mai bagati e alegerea mea si atat!", a fost mesajul scris de Bianca, insa sportiva si-a dezactivat contul ulterior la scurt timp.

Ramane insa o intrebare: De ce nu a anuntat familia Biancai mai repde disparitia la Politie? Sportiva era orfana de mama de la varsta de 4 ani, insa avea o relatie buna cu tatal ei, conform spuselor antrenorilor sai.

De altfel, si antrenorul lotului national de juniori, George Pogacean, disparitia Biancai nu are niciun sens.

"Iubea hocheiul prea mult, ca sa pice intr-o despresie sau sa dispara asa. Isi rupe oasele pe gheata de la sapte ani, era o curajoasa intre buturi, fara frica!", a comentat Pogacean.

Bianca a terminat liceul in aceasta vara si exista banuieli ca ar fi plecat in Germania.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#disparitie Bianca Bobu, #Bianca Bobu hochei , #hochei