Distinctie deosebita pentru Eduard Irimia

Vineri, 01 Noiembrie 2013, ora 22:22
2574 citiri
Distinctie deosebita pentru Eduard Irimia

Promotorul Eduard Irimia a fost cel care a avut onoarea de a i se inmana medalia de onoarea a Presedintelui Republicii Italiene pentru cea de-a sasea editie a Festivalului Oriental de la Carrara (Italia), acolo unde romanul este producator tv al mega-evenimentului.

Inaugurat cu prima zi a Campionatelor Mondiale Unificate, in prezenta a peste 5.000 de sportivi din 115 tari, Festivalul Oriental aduna in fiecare an sute de expozanti din intreaga Asie, incepand de la calugarii budisti si pana la expertii in arta bonsaiului, iar in cele patru zile sunt asteptati peste 100.000 de vizitatori.

Medalia de onoarea i-a fost inmanata lui Eduard Irimia de catre italianul Michele Panfietti, presedintele federatiei mondiale de arte martiale WKA, dar si CEO al Festivalului Oriental.

"Prin acest gest, demonstram inca o data ca relatiile dintre romani si italieni sunt cordiale. Sunt mandru ca am primit medalia de onoare a Presedintelui Italiei si nu pot sa-mi ascund bucuria ca munca mea de aproape 20 de ani a fost rasplatita. Uneori, nu poti fi profet in tara ta", a declarat Eduard Irimia.

De asemenea, promotorul roman, sustinut de vedetele din Superkombat, printre care Catalin Morosanu, fratii Andrei si Bogdan Stoica, Alexandru Lungu, Sebastian Ciobanu si Benjamin Adegbuzi, a anuntat si startul campaniei umanitare pentru ajutorarea sinistratilor din judetul Galati. "Pana pe 21 decembrie, atunci cand are loc marea finala Superkombat la Galati, vom continua aceste actiuni pentru a aduce o alinare in randul oamenilor din acea zona, trecuti prin grele incercari", a adaugat Irimia.

Festivalul Oriental de la Carrara va dura pana la data de 3 noiembrie, atunci cand in locul ceremoniei de inchidere va avea loc o gala organizata de promotia romaneasca Superkombat. Transmis in peste 70 de tari, Superkombat New Heroes va programa 9 meciuri, nu mai putin de sase romani fiind anuntati in program.

Dupa acest eveniment, pe 9 noiembrie, la Ploiesti, va avea loc o alta gala organiza de promotia condusa de Irimia, Superkombat World Grand Prix Final Elimination, in cadrul careia sportivi din 12 tari vor lupta pentru un loc in finala de la Galati. Cei trei romani care vor intra in ring sunt Catalin Morosanu, Raul Catinas si Amansio Paraschiv.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Eduard Irimia medalie Italia , #k1