Ziare.com

Distinctie deosebita pentru Eduard Irimia

Vineri, 01 Noiembrie 2013, ora 22:22

   

Distinctie deosebita pentru Eduard Irimia
Promotorul Eduard Irimia a fost cel care a avut onoarea de a i se inmana medalia de onoarea a Presedintelui Republicii Italiene pentru cea de-a sasea editie a Festivalului Oriental de la Carrara (Italia), acolo unde romanul este producator tv al mega-evenimentului.

Inaugurat cu prima zi a Campionatelor Mondiale Unificate, in prezenta a peste 5.000 de sportivi din 115 tari, Festivalul Oriental aduna in fiecare an sute de expozanti din intreaga Asie, incepand de la calugarii budisti si pana la expertii in arta bonsaiului, iar in cele patru zile sunt asteptati peste 100.000 de vizitatori.

Medalia de onoarea i-a fost inmanata lui Eduard Irimia de catre italianul Michele Panfietti, presedintele federatiei mondiale de arte martiale WKA, dar si CEO al Festivalului Oriental.

"Prin acest gest, demonstram inca o data ca relatiile dintre romani si italieni sunt cordiale. Sunt mandru ca am primit medalia de onoare a Presedintelui Italiei si nu pot sa-mi ascund bucuria ca munca mea de aproape 20 de ani a fost rasplatita. Uneori, nu poti fi profet in tara ta", a declarat Eduard Irimia.

De asemenea, promotorul roman, sustinut de vedetele din Superkombat, printre care Catalin Morosanu, fratii Andrei si Bogdan Stoica, Alexandru Lungu, Sebastian Ciobanu si Benjamin Adegbuzi, a anuntat si startul campaniei umanitare pentru ajutorarea sinistratilor din judetul Galati. "Pana pe 21 decembrie, atunci cand are loc marea finala Superkombat la Galati, vom continua aceste actiuni pentru a aduce o alinare in randul oamenilor din acea zona, trecuti prin grele incercari", a adaugat Irimia.

Festivalul Oriental de la Carrara va dura pana la data de 3 noiembrie, atunci cand in locul ceremoniei de inchidere va avea loc o gala organizata de promotia romaneasca Superkombat. Transmis in peste 70 de tari, Superkombat New Heroes va programa 9 meciuri, nu mai putin de sase romani fiind anuntati in program.

Dupa acest eveniment, pe 9 noiembrie, la Ploiesti, va avea loc o alta gala organiza de promotia condusa de Irimia, Superkombat World Grand Prix Final Elimination, in cadrul careia sportivi din 12 tari vor lupta pentru un loc in finala de la Galati. Cei trei romani care vor intra in ring sunt Catalin Morosanu, Raul Catinas si Amansio Paraschiv.

Citeste mai multe despre Eduard Irimia medalie Italia
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 816 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor