Spectacol total in gala Glory K1 de la Tokio: "Cea mai frumoasa lupta din istorie!"

Vineri, 03 Mai 2013, ora 13:27
5631 citiri
Spectacol total in gala Glory K1 de la Tokio: "Cea mai frumoasa lupta din istorie!"

Gala Glory 8 de la Tokio a oferit lupta anului in sporturile de contact. In Superfight, Peter Aerts si Jamal Ben Saddik au oferit doua reprize de lupta fara menajamente, determinandu-i pe cei prezenti sa afirme ca "asa ceva nu s-a mai vazut".

Peter Aerts si Ben Saddik au oferit un meci de neuitat in Superfight-ul de la Tokio. Prima runda i-a apartinut in totalitate lui Ben Saddik, care a reusit sa-l trimita la podea pe Aerts. Olandezul si-a pastrat cu greu echilibrul si a incheiat repriza aproape in genunchi.

Totusi, in runda a doua Aerts a avut o revenire incredibila. El a reusit sa-si trimita adversarul trei ori la podea si a castigat astfel confruntarea.

"Asa ceva nu s-a mai vazut! E cea mai frumoasa lupta din istorie!", a reactionat announcer-ul galei.

"Am avut o prima runda dificila, dar am revenit si din fericire am castigat. Cuvintele rostite de el inaintea meciului m-au motivat!", a spus si Aerts.

Intr-un alt Superfight, francezul Jerome Le Banner l-a invins clar pe Koichi Pettas, cu scorul de 150-135.

Piramida de 65 de kilograme a fost castigata de japonezul Yuta Kubo, care l-a invins pe compatriotul sau Masaaki Noiri, scor 146-144.

Ziare.com a transmis in direct gala de la Tokio:

13:19 - Yuta Kobo castiga piramida de la 65 de kilograme dupa ce l-a invins pe Masaaki Noiri in finala. El primeste un cec in valoare de 100 de mii de dolari.

12:48 - "Am avut o prima runda dificila, dar am revenit si din fericire am castigat. Cuvintele rostite de el inaintea meciului m-au motivat!", a spus Aerts.

12:47 - Announcer-ul galei este fascinat de lupta dintre Peter Aerts si Ben Saddik: "Asa ceva nu s-a mai vazut! E cea mai frumoasa lupta din istorie!", a reactionat acesta.

12:44 - Meci fabulos intre Peter Aerts si Jamal Ben Saddik! Peter Aerts castiga dupa 3 knock down-uri in repriza a doua, una fabuloasa, in care ambii luptatori au lasat garda jos si au lovit fara mila. In prima repriza, Jamal Ben Saddik a dominat autoritar si a fost aproape de un KO! E de departe cel mai tare meci al galei!

12:29 - Andy Ristie il invinge pe Andre Kraus printr-un KO spectaculos in SuperFight.

12:13 - Yuta Kubo se califica in finala dupa ce l-a invins pe Gabriel Varga cu 145-140-. In ultimul act il va intalni pe Masaaki Noiri.

11:54 - Japonezul Masaaki Noiri il invinge cu 144-141 pe Mosab Amrani si se califica in finala piramidei.

11:32 - Jerome Le Banner il invinge clar in SuperFight pe Koichi Pettas, dupa trei runde pline de spectacol! Scorul a fost 150-135.

11:12 - Sungwhuan Lee este infrant in SuperFight de Sato cu 144-141.

10:52 - Japonezul Yuta Kubo il face KO cu o lovitura in ficat pe Chibin Lim si este ultimul semifinalist. El il va intalni pe Gabriel Varga.

10:37 - Gabriel Varga este al treilea semifinalist, dupa ce l-a invins pe francezul Abdellah Ezbiri.

10:17 - Masaaki Noiri merge mai departe in piramida de la 65 de kilograme dupa un KO spectaculos, cu genunchiul in figura, in meciul cu Liam Harrison. In semifinale, Noiri il va intalni pe Mosab Amrani.

10:00 - Primul sfert de finala din piramida de la 65 de kilograme este castigat de Mosab Amrani, care l-a invins pe Marc Vinicius clar, 150-135.

09:42 - Al doilea meci de rezerva este castigat de thailandezul Chonglek Super Pro Samui in fata lui Zen Fujita cu scorul 146-139.

09:24 - Rusul Andre Bruhl castiga in fata lui Yukihiro Komiya cu scorul de 143-142.

09:05 - Primul meci programat in gala este cel dintre Andre Bruhl si Yukihiro Komiya din turneul rezervelor. Vor fi trei runde a cate 3 minute.

09:00 - Incepe gala de la Tokio!

Main card-ul galei:

Jerome Le Banner vs. Koichi Pettas

Peter Aerts vs. Jamal Ben Saddik

Anderson Silva vs. Jaideep Singh

Albert Kraus vs. Andy Ristie

Turneu 65 kilograme:

Mosab Amrani vs. Marcus Vinicius

Masaaki Noiri vs. Liam Harrison

Abdellah Ezbiri vs. Gabriel Varga

Yuta Kubo vs. Chibin Lim

Turneul rezervelor:

Chonglek Super Pro Samui vs. Zen Fujita

Andre Bruhl vs. Yukihiro Komiya

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Glory K1 Tokyo, #gala Glory Tokyo, #Glory Tokyo main card, #rezultate gala Glory Tokyo , #k1
Comentarii