Lupta fabuloasa pentru un sportiv roman: Se bate cu cel mai bun luptator din lume Interviu

Joi, 16 Aprilie 2015, ora 12:00
14211 citiri
Lupta fabuloasa pentru un sportiv roman: Se bate cu cel mai bun luptator din lume Interviu
Foto: GFC

Inceputul formidabil de an pentru luptatorii romani continua in acest weeeknd. Dupa Cristian 'Hammer' Ciocan si Ionut 'Jo Jo' Dan, care s-au batut pentru titluri mondiale la box, a venit randul lui Sebastian Ciobanu sa aiba parte de o lupta incendiara.

Luptatorul roman de K1 il va infrunta vineri seara pe cel mai bun kickboxer din lume, turcul Gokhan Saki, care are nu mai putin de 81 de victorii in circuit.

Chiar daca il are in fata pe unul dintre cei mai puternici oameni din lume, care i-a invins printre altii pe Daniel Ghita (de doua ori), Tyrone Spong sau Alexey Ignashov, sportivul nostru promite o lupta mare.

"Mi-a dat cineva vreo sansa contra lui Mighty Mo? Probabil toata lumea vede un meci simplu pentru Saki si e normal, turcul a confirmat in ultimii ani ca este numarul 1 in lume, insa stiu ca e sansa carierei mele si nu vreau sa o irosesc", a spus Ciobanu intr-un interviu acordat Ziare.com.

Pentru aceasta lupta, Ciobanu dezvaluie ca s-a antrenat alaturi de Catalin Morosanu si promite un inceput agresiv de lupta.

Dar iata ce-a spus Sebastian Ciobanu pentru Ziare.com:

Te bati cu cel mai bun luptator din lume la categoria grea. Care crezi ca sunt sansele tale?

Sunt obisnuit sa fiu in postura asta. Niciodata nu am refuzat un meci indiferent de numele adversarului si de faptul ca el avea cu cateva zeci de kilograme peste. Mi-a dat cineva vreo sansa contra lui Mighty Mo? Probabil toata lumea vede un meci simplu pentru Saki si e normal, turcul a confirmat in ultimii ani ca este numarul 1 in lume, insa stiu ca e sansa carierei mele si nu vreau sa o irosesc.

Cum ai putea sa-l surprinzi pe Saki. Care sunt atuurile tale in aceasta lupta?

Inaintea meciului m-am antrenat cu Catalin Morosanu, care se aseamana cu Saki din mai multe puncte de vedere. Saki nu va rezista presiunii pe care o voi pune inca din primele secunde. E obisnuit sa fie el cel care ataca.

Ce ar inseamna o victorie in fata lui Saki?

Cred ca ar cel mai mare succes al unui roman de la inceputurile K-1 si o incununare a muncii mele de peste 15 ani. Cred in mine si in faptul ca voi putea surprinde pe toata lumea, nu as fi acceptat meciul daca stiam ca nu am sanse.

Ce urmeaza dupa aceasta lupta?

Am avut un program incarcat in ultima perioada, nu am avut deloc concediu, asa ca imi voi lua cateva zile de vacanta, iar apoi din nou la treaba.

Confruntarea dintre cei doi va avea loc in cadrul unei gale la Dubai.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Sebastian Ciobanu lupta Gokhan Saki, #Sebastian Ciobanu interviu Saki , #k1