Marele Remy Bonjasky, in Bucuresti: Ce spune despre capitala Romaniei si sportivii nostri Interviu

Vineri, 22 Mai 2015, ora 15:01
8480 citiri
Marele Remy Bonjasky, in Bucuresti: Ce spune despre capitala Romaniei si sportivii nostri Interviu
Foto: SuperKombat

Remy Bonjasky, unul dintre cei mai mari luptatori din istoria K1, se afla pentru cateva zile in Romania si n-am ratat ocazia sa-l intrebam ce parere are despre tara noastra, dar si despre luptatorii romani.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, fostul mare luptator olandez spune ca ii place Centrul Vechi si ca a apucat sa viziteze Palatul Parlamentului si Ateneul.

In ceea ce priveste luptatorii romani, Bonjasky, venit in Romania pentru a fi prezent la gala SuperKombat de sambata, se declara un fan al lui Catalin Morosanu.

Pe 5 iunie, Benjamin Adegbuyi se va lupta pentru titlul mondial la categoria grea in circuitul Glory cu campionul olandez Rico Verhoeven, iar Bonjasky spune ca "nimic nu e imposibil".

Un triplu campion mondial, in Romania: La ce super gala va participa

Dar iata interviul pe care ni l-a acordat celebrul Remy Bonjaski:

Ai apucat sa vizitezi Bucurestiul? Ce parere ti-a facut?

Sa stii ca nu e prima oara cand vin, asa ca stiu cate ceva despre oras. Imi place, este un oras cald, in care oamenii sunt primitori. Stiu de Palatul Parlamentului, de Ateneu, dar cel mai mult imi place in Centrul Vechi. Sambata, abia astept sa vad si gala Superkombat de la Polivalenta, intotdeauna iese spectacol, chiar vreau sa urmaresc cativa sportivi.

Ce luptator roman iti place?

Imi place mult de Catalin Morosanu, l-am vazut la cateva gale. Tin minte, prima oara prin 2007, cand s-a batut cu Stefan Leko. A facut un meci incredibil, desi el era un anonim pe atunci, iar Leko la apogeul carierei. A progresat enorm, dar a stiut sa ramana si in lumina reflectoarelor, sa continue sa fie un personaj carismatic. Asta e foarte important in sport.

Ce sanse are Benny cu Verhoeven?

Va fi un meci greu, Benny e un sportiv de viitor. Nimic nu e imposibil. O sa fiu si eu la gala, am fost invitat acolo de organizatori.

Cu ce te ocupi dupa retragere?

Am o academie de kickbox care imi poarta numele, iar in curand o voi deschide pe a doua in Amsterdam. In plus, am cativa sportivi de care ma ocup, unul dintre ei a pierdut un singur meci in ultimii 2 ani si cred ca va avea o cariera impresionanta. O sa discut cu Eduard Irimia despre ei.

Super gala de K1 in Romania: Programul luptelor

Gala SuperKombat de la Bucuresti va avea loc sambata seara, la Sala Polivalenta.

Remy Bonjasky, acum in varsta de 39 de ani, a castigat titlul mondial in circuitul K1 de trei ori, in 2003, 2004 si 2004. Cel poreclit Olandezul Zburator a inregistrat victorii importante, in fata unor nume grele din circuit, precum Badr Hari, Ernesto Hoost sau Alistair Overeem.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Remy Bonjasky despre Romania, #Remy Bonjasky luptatori romani , #k1