O noua super gala de K1 in Romania

Joi, 22 August 2013, ora 19:43
2388 citiri
O noua super gala de K1 in Romania

Prima gala din seria Superkombat New Heroes, organizata in Romania, pe 30 august, la Targoviste, va programa noua meciuri, urmand ca luptatori din sase tari sa urce in ring, printre care si vedetele din Local Kombat, Andrei Stoica, Bogdan Stoica si Ionut Atodiresei.

A cincea editie din conceptul New Heroes, dupa cele de la Opatija (Croatia), Sao Paulo (Brazilia), Viena (Austria) si Dubai (Emiratele Arabe Unite), gala de la Targoviste se va desfasura la Sala Polivalenta din localitate, iar biletele, care costa 25 de lei, s-au pus deja la vanzare, putand fi achizitionate zilnic de la casele salii, dar si de la Serviciul Public Judetean de Turism, Tineret si Sport al Consiliului Judetean Dambovita.

Evenimentul, transmis in direct in Romania de Sport.ro, va beneficia de o expunere mediatica internationala impresionanta. "Televiziuni cu acoperire in Canada, SUA, Croatia, Macedonia, Portugalia, Turcia si Angola au achizitionat deja drepturile de televizare, iar evenimentul va putea fi urmarit in reluare si pe Eurosport, in nu mai putin de 75 de tari de pe patru continente", a declarat presedintele Superkombat, Eduard Irimia.

La Targoviste vor fi prezenti si mai multi invitati surpriza, printre care si legenda K-1 Melvin Manhoef, insa nu vor lipsi nici actualii eroi din Superkombat, Catalin Morosanu, Raul Catinas si Benjamin Adegbuyi.

Campionul mondial Superkombat, Bogdan Stoica, va fi capul de afis al Superkombat New Heroes Targoviste, urmand sa-l infrunte pe francezul Marsan Yohan intr-un super-fight, in timp ce fratele sau, Andrei, se va duela cu algerianul Zinedine Hameur-Lain in limitele categoriei -95 de kilograme. Veteranul Ionut "Pitbull" Atodiresei va incerca sa-l invinga pe grecul Kostas Papadelis, castigatorul selectiilor Superkombat de la Atena, iar Cristian Milea si Claudiu Badoi vor avea un meci revansa, eliminatoriu pentru titlul mondial New Heroes la categoria -71 de kilograme.

Cantarul oficial si conferinta de presa de dinaintea galei vor avea loc joi, 29 august, la Curtea Domneasca a lui Vlad Tepes. De altfel, intreg evenimentul va fi dedicat promovarii internationale a orasului Targoviste ca destinatie turistica pentru fanii brandului Dracula, personajul legendar creat de Bram Stocker pe baza povestilor despre Tepes.

Cardul galei Superkombat New Heroes Targoviste - 30 august:

Super-fight - 91 kg

Marsan Yohan (Franta) vs Bogdan Stoica

Super-fight - 95 kg

Zinedine Hameur-Lain (Algeria) vs Andrei Stoica

Super-fight -65 kg

Kostas Papedelis (Grecia) vs Ionut Atodiresei

Super-fight -95 de kg

Kay Bult (Olanda) vs Danut Hurduc

Super-fight -71 kg

Claudiu Badoi vs Cristian Milea

Super-fight -85 kg

Ibrahim El Bouni (Maroc) vs Ciprian Schiopu

Super-fight -91 kg

Stefan Szomoru vs Cristian Ristea

Super-fight -81 kg

Daniel Lazar vs Flavius Boiciuc

Superfight +95 kg

Catalin Sacagiu vs Florin Niculae

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Gala K1 Targoviste Romania , #k1