Rezultatele inregistrate in gala de K1 de la Oradea

Duminica, 07 Aprilie 2013, ora 17:24
3328 citiri
Rezultatele inregistrate in gala de K1 de la Oradea

Promotia internationala Superkombat, transmisa la nivel global in peste 80 de tari, a revenit sambata seara, la Oradea, cu prima gala World Grand Prix a anului.

Romanii Bogdan Stoica si Benjamin Adegbuyi si-au invins inainte de limita adversarii de la Superkombat World Grand Prix Oradea, in timp ce fostul campion mondial la judo Alexandru Lungu a pierdut prin descalificare din cauza unei lovituri neregulamentare.

Revenit in ring dupa aproape un an de pauza, campionul mondial la categoria cruiser Bogdan Stoica l-a trimis de doua ori la podea pe campionul european la sanshou Romano Romasco. Ultima oara, in repriza secunda dupa ce a incasat o lovitura de dreapta in plina figura, italo-ghanezul nu a mai reusit sa se ridice in timp util pentru a continua lupta. "Ma bucur ca m-am intors cu o victorie. Sper ca la urmatorul meci sa ating un varf de forma", a afirmat sportivul in varsta de 23 de ani.

Campionul Superkombat World Grand Prix Varna, Benjamin Adegbuyi, a reusit cel mai rapid succes al serii de la Oradea, incheind lupta cu Mohamed Bellazar dupa numai cateva secunde. La prima contra pe low-kick-uri, marocanul si-a rupt tibia, fiind ulterior transportat la spital, astfel ca romano-nigerianul a obtinut a 11-a victorie la profesionisti si totodata a 10-a inainte de limita.

Cel de-al treilea roman din gala, eroul local Alexandru Lungu a reusit sa-si trimita la podea, dupa numai un minut, adversarul, pe britanicul Jason Dutton, dupa o rafala de lovituri. Ulterior, pe finalul primei reprize, dupa ce au cazut la podea dupa un clinci, "Muntele Bihorului' l-a lovit pe britanic, iar arbitrul de ring a decis sa-l descalifice. "Imi cer scuze ca s-a terminat asa.

Din pacate, eu fiind neexperimentat pe reguli de K-1, nu am realizat ca fac o greseala cand imi lovesc adversarul cand suntem jos", a spus Lungu, care a disputat majoritatea meciurilor din cariera pe reguli de MMA. In ciuda infrangerii, oradeanul a fost aplaudat la scena deschisa de cei aproape 2.500 de spectatori prezenti la Sala Sporturilor Antonio Alexe.

Un bosniac a castigat piramida

Invingator in gala de selectie Superkombat New Heroes din Croatia, care a avut loc in februarie la Opatija bosniacul Muamer Tukfecic a reusit sa se impuna si in piramida de 4 de la Oradea si s-a calificat astfel pentru Superkombat Final Elimination de pe 9 noiembrie.

In varsta de 26 de ani, sportivul rezident in Viena a ajuns cu greu la Oradea, vineri noapte, dupa ce masina cu care se deplasa spre Romania a fost implicat intr-un accident de circulatie.

"Sunt foarte fericit. Este cel mai important rezultat din cariera mea. Am primit o sansa marea din partea domnului Irimia si nu vreau sa dezamagesc", a declarat si bosniacul.

In semifinale, Tukfecic l-a invins prin KO tehnic pe britanicul Corrie Robins, iar in ultimul act pe experimentatul Jairzinho Rozenstruik.

Rezultate Superkombat World Grand Prix Oradea:

Meci de rezerva: Vladimir Toktasynov (Rusia) l-a invins la decizie pe Chris Cooper (Marea Britanie)

Semifinala 1: Muamer Tukfecic (Bosnia) l-a invins prin TKO in repriza a doua pe Corrie Robins (Marea Britanie)

Semifinala 2: Jairzinho Rozenstruik (Surinam) l-a invins dupa extra-round pe Nikolaj Falin (Germania)

Finala: Muamer Tukfecic l-a invins la decizie pe Jairzinho Rozenstruik

Super-fight-uri:

Benjamin Adegbuyi (Romania) l-a invins prin TKO in prima repriza pe Mohamed Bellazar (Maroc)

Bogdan Stoica (Romania) l-a invins prin KO in repriza a doua pe Romano Romasco (Italia)

Jason Dutton (Marea Britanie) l-a invins prin descalificare in prima repriza pe Alexandru Lungu (Romania)

I.G.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#rezultate gala K1 Oradea, #rezultate superkombat , #k1