Valentino Rossi, atac fara precedent la adresa lui Marquez: Ne-a distrus sportul!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 09 Aprilie 2018, ora 08:17
14031 citiri
Valentino Rossi, atac fara precedent la adresa lui Marquez: Ne-a distrus sportul!
Foto: Twitter/ MotoGP

Valentino Rossi, superstarul indiscutabil din MotoGP, a lansat un atac fara precedent la adresa fostului sau protejat, Marc Marquez.

Italianul sustine ca pilotul iberic isi pune intentionat adversarii in pericol in timpul curselor, atunci cand incearca sa ii darame pe parcursul manevrelor de depasire.

Rossi a ajuns chiar sa spuna ca se teme de Marquez si ca se gandeste numai sa nu cada atunci cand spaniolul este in apropierea sa.

"Este o situatie foarte urata, ne-a distrus sportul pentru ca nu are respect pentru rivali, niciodata. Atunci cand mergi cu 300 de kilometri pe ora pe circuit trebuie sa iti respecti rivalii, trebuie sa fii puternic, trebuie sa incerci sa obtii totul, dar daca o faci asa se termina rapid.

Daca ne uitam la ce s-a intamplat in weekendul acesta... Se poate intampla oricui, oricine poate face o greseala pe franare, oricine poate atinge un adversar, se intampla, asta inseamna cursa. Dar, incepand de vineri dimineata, el a facut asta cu Vinales, cu Dovizioso, a facut asta cu mine sambata dimineata. Iar in cursa a intrat in direct in patru adversari, face asta intentionat!

Nu e o greseala pentru ca tinteste picioarele. Te loveste intre picioare si motocicleta pentru ca stie ca el n-o sa cada, dar tu cazi. Daca incepi sa mergi asa duci cursa intr-un punct foarte periculos. Daca toata lumea va concura asa, fara respect pentru adversari, acest sport foarte periculos se va incheia foarte urat intr-o zi.

Imi e frica. Imi e frica atunci cand sunt pe pista cu Marquez. Imi e frica atunci cand ii vad numele pe tabela pentru ca stiu ca vine dupa mine, stiu deja asta. Trebuie sa te gandesti in momentele alea, sa speri ca nu o sa cazi", a spus Rossi, citat de motorsport.com.

Reactia lui "Vale" vine dupa ce Marquez l-a atins si daramat in timpul cursei din Argentina.

In virajul cu numarul 13, Marc a fortat interiorul si a intrat direct in motocicleta lui Rossi, care era in fata sa. Italianul a fost scos in marginea pistei, acolo unde a prins un petec de iarba si a cazut.

Chiar daca a reusit sa reporneasca motorul, Rossi a terminat cursa pe pozitia a 19-a.

In acelasi Mare Premiu, Marquez l-a lovit in acelasi stil pe Aleix Espargaro si a intarziat startul dupa ce a calat motorul, repornit motocicleta chiar pe grila.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Rossi Marquez Argentina, #Rossi declaratii Marquez, #Rossi Marquez incident , #moto