Turneul preolimpic: Romania, invinsa de Ungaria

Marti, 05 Aprilie 2016, ora 19:21
2500 citiri
Turneul preolimpic: Romania, invinsa de Ungaria
Foto: Facebook/FR Polo

Nationala de polo a Romaniei a fost invinsa, marti, de reprezentativa similara a Ungariei, cu scorul de 12-8, in cea de-a treia partida din grupa A la turneul preolimpic, in urma caruia primele patru clasate se vor califica la JO de la Rio.

Scorul pe reprize a fost 4-2, 2-3, 4-1, 2-2.

Pentru Romania au marcat Negrean 3 goluri, Teohari 2, Gheorghe 1, Chioveanu 1, Ghiban 1 gol, iar din echipa Ungariei s-au remarcat Szivos 4 si Denes Varga 2 reusite, conform News.ro.

Anterior, in primele doua meciuri din grupa A, tricolorii au invins Slovacia, scor 13-11, si au pierdut cu Franta, cu 11-12, astfel ca dupa trei meciuri au 2 puncte in clasament.

In grupa A mai sunt programate marti meciurile dintre Slovacia-Canada si Franta-Rusia.

La Trieste, tricolorii vor mai juca in compania Canadei (6 aprilie, 17.30) si a Rusiei (7 aprilie, 17.30).

In grupa B evolueaza Italia, Africa de Sud, Spania, Olanda, Germania, Kazahstan.

Primele patru clasate in fiecare din cele doua grupe se vor califica in sferturile de finala, unde se va lupta incrucisat pentru semifinale. Semifinalistele turneului vor obtine calificarea la Jocurile Olimpice.

Meciurile din sferturile de finala ale turneului preolimpic vor avea loc in 8 aprilie, semifinalele in 9 aprilie, iar finalele pentru medalii si meciurile de clasament final sunt programate in 10 aprilie, atunci cand va avea loc si tragerea la sorti a grupelor de la JO de la Rio.

Echipa de polo a fost singura tricolora care s-a calificat in 2012 la Jocurile Olimpice, tot in urma participarii la turneul preolimpic, acesta avand loc atunci la Edmonton. In 2012, poloistii au ocupat locul 10 la JO.

Echipa Romaniei a participat la noua editii ale Jocurilor Olimpice, incepand cu 1952, iar cea mai buna clasare a fost in 1976 - locul 4.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Romania polo turneu preolimpic, #turneu preolimpic polo , #polo