Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Romania a pierdut surprinzator in Spania la rugby si a ratat momentan calificarea la Mondiale

Duminica, 18 Februarie 2018, ora 16:04
4168 citiri
Romania a pierdut surprinzator in Spania la rugby si a ratat momentan calificarea la Mondiale
Foto: Twitter / Rugby Europe

Echipa nationala de rugby a Romaniei a pierdut surprinzator in deplasare in Spania in Cupa Europeana a Natiunilor, un meci disputat la Madrid pe Central Field Universidad Complutense.

A fost 22-10 pentru iberici intr-o partida extrem de importanta in drumul care conteaza pentru calificarea la Campionatul Mondial de anul viitor. Daca romanii ar fi castigat, ar fi obtinut inca de acum biletele pentru calificarea la Mondiale, mai exact calificarea directa la CM 2019. Romanii mai au insa 3 meciuri de disputat in acest an si isi pastreaza sansele intacte. Singura problema este ca acum Romania este obligata sa castige in deplasarea din Georgia, in ultimul meci din CEN, o misiune care pare acum imposibila!

Daca Romania nu se califica direct la Mondiale, de pe locurile din Europa, atunci va trebui sa joace un meci de baraj cu o echipa din Oceania, cel mai probabil Samoa, pentru calificarea in Japonia la CM, acolo unde Romania s-a calificat la toate editiile de pana acum.

Spania castigase pana acum doar 2 meciuri directe in fata noastra, in 1992 si 2012, stejarii castigand de 33 de ori.

A fost al doilea meci din acest an pentru echipa noastra, dupa acel 85-6 cu Germania pe Cluj Arena. Spania are doua victorii in 2018, dupa victoria din deplasarea din Rusia, scor 20-13.

Anul trecut, Romania s-a impus greu acasa, pe Stadionul Arcul de Triumf, scor 13-3 in fata Spaniei.

Tricolorii mai au de jucat alte trei meciuri tari in CEN in acest sezon - cu Rusia, pe 3 martie, de asemenea, la Cluj, cu Belgia, o saptamana mai tarziu, dar la Buzau, si, cel mai important test, cu Georgia, pe 18 martie, la Tbilisi.

Echipa Romaniei:

1.Mihaita Lazar (Castres), 2.Andrei Radoi (Timisoara Saracens), 3.Andrei Ursache (Carcassonne), 4.Johan Van Heerden (Stiinta Baia Mare), 5.Marius Antonescu (Colomiers), 6.Valentin Ursache (Oyonnax), 7.Mihai Macovei (Colomiers) (C), 8.Stelian Burcea (CSM Bucuresti), 9.Florin Surugiu (Steaua Bucuresti), 10.Florin Vlaicu (Steaua Bucuresti), 11.Stephen Shennan (Timisoara Saracens), 12.Sione Fakaosilea (Stiinta Baia Mare), 13.Paula Kinikinilau (CSM Bucuresti), 14.Tangimana Fonovai (Timisoara Saracens), 15.Catalin Fercu (Timisoara Saracens).

In celelalte meciuri ale acestei runde, Georgia a invins in deplasare Germania cu 64-0, iar Rusia a invins Belgia cu 48-7 acasa.

In clasament, Romania ocupa locul 4 in clasament, cu 5 puncte, sub Georgia, Spania si Rusia.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Romania pierde surprinzator in Spania rugby, #Romania amana calificarea Mondiale 2019 rugby , #rugby