Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Snooker, Mastersul European de la Bucuresti: Ai curaj sa pariezi contra lui Ronnie O'Sullivan?

Vineri, 07 Octombrie 2016, ora 19:27
1794 citiri
Snooker, Mastersul European de la Bucuresti: Ai curaj sa pariezi contra lui Ronnie O'Sullivan?
Foto: Facebook/ Ronnie O\'Sullivan

La European Masters de la Bucuresti, vineri seara sunt programate confruntarile Judd Trump - John Higgins, Mark Selby - Alfie Burden, Ronnie O'Sullivan - Mark Davis si Neil Robertson - Anthony McGill.

Omul care atrage toate privirile este Ronnie O'Sullivan. Venirea lui O'Sullivan, cvintuplu campionat mondial de snooker, in Romania a creat emulatie in lumea sportului de la noi. Jucatorul este solicitat la autografe si la selfie-uri de catre fani, primind, totodata, si diverse invitatii. De exemplu, joi a jucat tenis cu Marius Copil, prima racheta a Romaniei in echipa de Cupa Davis.

Ronnie a avut liber in ziua respectiva, dupa ce s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului European Masters, care are loc in aceste zile, la Circul Globus din Bucuresti, dupa ce a trecut cu scorul de 4-2 de nord-irlandezul Mark Allen, astfel ca joi si-a permis sa se destinda. Sportivul este principalul punct de interes si pentru fani, astfel ca sala va fi plina si azi, de la ora 19.00, pentru a-l vedea la lucru pe multiplul campion.

Casa de pariuri online 888sport ii acorda sanse reduse lui Davis, care a primit o cota la victorie de 4,5, in fata celui poreclit "Racheta". Ronnie are cota 1,21 la victorie! Numarul de frame-uri este un alt pariul care "se joaca" la astfel de meciuri. Multi se asteapta ca Ronnie sa-si "termine" rapid adversarul, mai ales ca acesta s-a calificat greu in aceasta faza a competitiei.

La 888 Sport poti paria pe turneul de la Bucuresti >> > click aici pentru oferta!

Deja, Mark Selby, Judd Trump, Mark Davis si Anthony McGill au completat tabloul sferturilor de finala ale turneului, dupa victoriile de joi.

Campionul mondial in exercitiu, Mark Selby, a fost ultimul care si-a asigurat prezenta in sferturi, dupa cu 4-0 sec cu Barry Hawkinks, urmand sa il intalneasca mai departe pe surprinzatorul Alfie Burden.

Mark Davis a stabilit o infruntare de foc cu "Racheta" Ronnie O'Sullivan, dupa o revenire spectaculoasa in fata lui Liang Wenbo. Condus in permanenta pe tabela, pana la 3-3, sportivul de 44 de ani care in urma cu cativa ani a fost la un pas sa renunte la sportul cu tacul pentru un job de birou, a avut sansa in jocul al saselea, atunci cand un contact imperfect la bila maro l-a stopat pe Wenbo din drumul spre sferturi. Davis a raspuns cu lovituri calculate si a impins partida in decisiv, acolo unde a dat o replica de top, depasind break-ul de 103 puncte realizat de Wenbo in frame-ul al treilea, cu o vizita castigatoare de 107 puncte!

Cu acelasi scor de 4-3, Anthony McGill (25 ani) a castigat "optimea" tinerilor jucatori, in fata lui Scott Donaldson (22 ani). Scotianul va juca, vineri, de la ora 20.00, pentru un loc in semifinale, cu australianul Neil Robertson. Cotele la pariuri sportive il indica pe Robertson invingator (1,33, fata de 3,3).

La randul lui, Judd Trump a avut o evolutie fantastica in fata lui Andrew Higginson (4-0) si va incerca, vineri, sa repete evolutia convingatoare in fata lui John Higgins.

Competitia gazduita de Bucuresti are premii totale de 350.000 de euro, dintre care invingatorul va lua 80.000 de euro, iar finalistul va incasa aproximativ 50.000 de euro.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Masters European snooker Bucuresti, #European Masters snooker, #Ronnie OSullivan snooker Bucuresti , #snooker