Top 3 cele mai scumpe mese de biliard pe care le poti cumpara pe loc in Romania

Advertorial
Joi, 11 Aprilie 2019, ora 17:38
28997 citiri
Top 3 cele mai scumpe mese de biliard pe care le poti cumpara pe loc in Romania

Celebrul producator de mese de snooker Riley (Anglia) a anuntat in martie 2019 lansarea unei editii limitate, creata in colaborare cu multiplul campion mondial Ronnie O'Sullivan, a binecunoscutei mese "Aristocrat".

Desi are un pret extrem de piperat pentru majoritatea jucatorilor impatimiti (34.500 lire sterline, adica aproximativ 175.000 de lei) se pare ca oferta Riley nu a dus lipsa de amatori, primele 9 mese din totalul de 10 fabricate fiind vandute in timp record.

Dar cu acest prilej am vrut sa aflam care sunt cele mai scumpe mese de biliard care se pot achizitiona imediat din stoc din Romania.

In acest sens ne-am adresat celui mai cunoscut comerciant de mese de biliard de aici, dl. Florin Tat de la magazinul nr. 1 in domeniu, www.tatbiliard.ro.

De pe magazinul online tatbiliard.ro se pot comanda si mesele Riley "Aristocrat" (la niste preturi pe masura), editia de masa, dar acestea se aduc la comanda. E si normal, de vreme ce in ultimii 10 ani numarul achizitiilor in Romania s-a putut numara pe degetele de la o mana.

Insa chiar si asa, iubitorii de biliard de la noi tot trebuie sa scoata bani frumosi din buzunar pentru a-si dota locuinta cu o masa de top.

Iata care sunt cele mai scumpe 3 mese de biliard sau snooker care pot fi livrate imediat pe teritoriul Romaniei (toate preturile sunt cu TVA inclusa):

1. Masa de biliard Diamond Pro-Am - pret aproximativ 24.000 lei (sau 5.100 euro)

Este produsa in Statele Unite de compania Diamond Billiards Products din lemn de stejar, frasin si plop, fiecare alegere avand rostul ei. Astfel, lemnul de plop este folosit la manta, unde este imbracat de cauciuc, iar stejarul si frasinul sunt folosite la rama.

Placa de ardezie este dintr-o singura bucata groasa de 3 cm. Cantareste nu mai putin de 550 de kilograme, asadar ganditi-va bine unde o veti instala deoarece s-ar putea sa nu o mai puteti muta de acolo cu usurinta.

2. Masa de biliard Victory Rasson 2 - pret aproximativ 23.000 lei (sau 5.000 euro)

Din topul acesta nu puteau lipsi chinezii, care produc in zilele noastre cam tot ce misca pe planeta. Drept pentru care, oarecum logic, exista si un producator chinez de mese de biliard care se bate de la egal la egal cu occidentalii: Rasson Billiards.

Masa Victory este o adevarata bijuterie, la care nu stii ce sa admiri mai intai: forma futurista sau calitatea de top a materialelor.

Masa se monteaza pe un soclu cu forma o unica, in V, indiferent de locul din care o privesti. Placa de ardezie are o grosime de 3 cm si e formata din trei bucati.

Buzunarele beneficiaza de un design unic, care reduce zgomotul produs la ciocnirea bilelor. Placa este stabilizata cu un cadru de aluminiu dur care poate fi reglat cu o precizie de cativa microni printr-un mecanism accesibil proprietarului.

Si in cazul acestei mese e bine sa va ganditi temeinic unde o veti instala, deoarece e posibil sa nu o mai puteti misca daca vreti sa dati cu matura. Cantareste 760 de kilograme. Masa este iubita mai ales de jucatorii specializati pe trickshots (lovituri spectaculoase).

3. Tot in China este produsa si masa de biliard 8 ball Joy Q7 care costa aproximativ 15.800 lei (sau 3.350 euro)

Structura interioara a acestei mese este facuta din artar si picioarele au o forma specifica, octogonala. Spre deosebire de Victory Rasson 2, Joy Q7 iese in evidenta mai degraba prin finsajele de lux decat printr-o conceptie futurista.

In prezent China gazduieste printre cele mai bine platite competitii din lume, trofeul pentru campionatul mondial de biliard chinezesc (o forma usor diferita a biliardului american) fiind unul dintre cele mai ravnite de catre jucatorii profesionisti.

Dupa cum se vede pretul acestor mese rivalizeaza cu usurinta cu pretul unei masini second hand. Dar pentru cei care iubesc cu adevarat biliardul se pare ca nici un cost nu este prea mare, deoarece amatori pentru mese care sa se achizitioneze in acest palier de preturi exista si in Romania.

Din punct de vedere statistic, totusi, majoritatea romanilor care isi cumpara o masa de biliard pentru acasa se pare ca sunt dispusi sa cheltuie in medie cam intre 2000 si 4000 de lei.

Chiar daca nu vor detine niciodata o masa de lux, acestia se vor bucura de acest joc frumos care e biliardul / snookerul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
#masa biliard, #masa snooker , #snooker