5 reguli absurde cand vine vorba de pariuri online

Advertorial
Luni, 28 Noiembrie 2016, ora 12:44
16674 citiri
5 reguli absurde cand vine vorba de pariuri online

Nu paria pe echipa favorita

Desi este adevarat ca nu este indicat sa pariem pe echipa favorita, deoarece in cele mai multe cazuri este greu sa ne separam de subiectivism, trebuie sa ne gandim ca avem acces la mai multe informatii din Liga 1 din Romania, in comparatie cu orice alt campionat din lume.

Putem in schimb sa pariem contra echipei noastre de suflet, deoarece suntem mereu la curent cu forma de joc echipei, cu ultimele stiri si eventual cu anumite subtilitati pe care casele de pariuri nu le stapanesc atat de bine.

Nu te apuca de pariuri daca investitia initiala nu este consistenta

Anumiti pariori ii sfatuiesc pe incepatori sa-si stranga o suma consistenta inainte de a incepe, deoarece sustin ca daca ai bani putini nu poti castiga. Aceasta idee nu are nici o logica, deoarece totul in pariuri trebuie gandit procentual.

Daca nu poti realiza profit constant cu o banca de 200 RON, nu vei putea nici cu 10.000 Euro. Evitarea falimentului se face prin aplicarea cu strictete a unei strategii de money management si nu prin detinerea un capital impresionant.

Nu te barbieri inainte sa pariezi

Exista numeroase superstitii de acest fel in randul pariorilor: nu iti taia unghiile in ziua in care pariezi, fa primul pas al zilei cu piciorul drept, inmaneaza biletul la ghiseu cu mana stanga, iar daca ti se tipareste un pronostic gresit inseamna ca este menit sa fie asa - si drept urmare nu trebuie corectat.

Nu ar fi o mare problema sa fii superstitios, daca acest lucru nu ti-ar afecta desfasurarea normala a activitatii tale de parior, insa daca iti trece o pisica neagra prin fata si din aceasta cauza nu pariezi in ziua respectiva, sigur ai intrecut masura!

Nu te uita la meciul pe care ai pariat

Foarte multi pariori spun cu convingere ca le poarta ghinion vizionarea unui eveniment pe care au pariat. Destui pariori sustin ca nici macar nu este bine sa urmaresti site-urile de scoruri live in ultimele 10 minute ale partidei decisive.

Profesionistii ne sfatuiesc insa contrariul. Este chiar indicat sa urmarim partidele pe care pariem, pentru a avea posibilitatea de a compara predictia cu realitatea de pe teren si pentru a putea invata din greselile pe care le facem.

In alta ordine de idei, vizionand partidele avem un mai mare control asupra acestora si putem decide intr-o maniera mult mai relevanta daca este cazul sau nu sa facem Cash Out.

Nu arata biletul altcuiva

Rasfoind forumul de discutii de pe PariuriX.com am observat ca unii pariori spun ca de fiecare data cand arata biletul cuiva sau il posteaza pe internet, acesta se incheie pierzator.

De asemenea, alti pariori spun ca nu doresc sa-si impartaseasca predictiile nici macar cu cei apropiati, chiar si atunci cand li se cere un sfat, pentru ca daca le iese biletul vor fi nevoiti sa-i cinsteasca pe respectivii prieteni.

Daca si amicul tau parior refuza sa-ti furnizeze ponturi, nu te preocupa. Poti vedea cele mai jucate 10 pariuri ale fiecarei zile in sectiunea concursului Biletul zilei de pe PariuriX.com!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sfaturi pariuri, #strategie pariuri sportive , #stiri din sport