6 reguli la pariuri online create special pentru a fi incalcate

Advertorial
Joi, 08 Decembrie 2016, ora 12:11
27103 citiri
6 reguli la pariuri online create special pentru a fi incalcate

(P) Exista numeroase pareri, idei, reguli, zicale si sfaturi care circula neincetat in randul pariorilor. Fenomenul care a capatat marea amploare in Romania ultimului deceniu este inconjurat de mituri si de cugetari, care mai de care mai false.

Am stat de vorba cu echipa expertilor de la PariuriX.com - cea mai mare si mai activa comunitate de pariori din tara - pentru a afla detalii despre cele mai populare reguli, atat scrise, cat si nescrise, care se vehiculeaza in lumea pariorilor autohtoni.

Nu incerca sa speculezi eventualele intarzieri ale ofertei de pariuri live. Chiar daca este specificat clar in termenii si conditiile operatorilor de pariuri online ca acest lucru este interzis, foarte multi pasionati incearca sa profite de pe urma intarzierilor din sistem.

Au existat si cazuri in care scouterii trimisi pe stadion sa raporteze in timp real desfasurarea partidelor au fost amenintati cu arme de foc sa intarzie semnalarea urmatorului gol.

Nu aplica metoda Arbitrage, numita si Sure Bets sau Matched Betting. Este greu de crezut ca cineva care stie cum si are cu ce, sa nu incerce sa joace PARIURI SIGURE.

Practic, prin intermediul acestei metode, pariorii profita de diferentele dintre cotele oferite de diversi operatori pentru a-si asigura un mic castig (de regula intre 1 si 3% din suma investita).

O buna parte dintre casele de pariuri impart informatii in acest sens, tocmai pentru a-i depista pe cei care vor sa castige in aceasta maniera.

Nu paria pe cotele din oferta de pariuri sportive care sunt in mod evident gresite. Poate fi ceva mai tentant decat o cota gresita si umflata in mod exagerat? Pentru pariori, orice sansa de a profita de pe urma caselor de pariuri reprezinta o gura de oxigen. Insa, in aceste situatii, de cele mai multe ori are de castigat numai casa de pariuri, chiar si daca biletul respectiv a fost initial validat.

Joaca numai la casa de pariuri online care ti se potriveste cel mai bine. Poate ca aceasta regula nescrisa care este deseori rostita sub forma de sfat se aplica in cazul agentiilor de pariuri offline, insa stim bine ca tocmai diversitatea este una dintre calitatile cele mai de seama ale pariurilor online.

Ideal este sa avem conturi deschise la cel putin 5 AGENTII DE PARIURI ONLINE DE TOP, pentru a putea avea mereu acces la cele mai bune cote de pe piata.

Nu te lua dupa ce faci ceilalti. Desi in mare parte aceasta regula este perfect valabila, este chiar indicat sa urmarim si parerile pariorilor consacrati.

Chiar daca acestia nu difuzeaza neaparat cele mai bune strategii si ponturi, merita sa urmarim anumite surse avizate. Nu este in regula sa copiem ponturi orbeste, dar sa extragem informatii si sa dezbatem anumite subiecte este chiar indicat. Locul potrivit pentru astfel de discutii este aici: https://pariurix.com/discutii

Nu paria pe meciuri din campionate obscure. Cei care sustin aceasta idee, o fac pentru ca au fost dezamagiti de rezultatele total surprinzatoare pe care anumite echipe mici le-au facut.

Este adevarat ca in competitiile mai putin populare se intalnesc si surprize de proportii, insa pariorul trebuie sa invete sa foloseasca acest lucru in avantajul sau.

Interesant este faptul ca majoritatea profesionistilor pariaza tocmai pe astfel de evenimente sportive, tocmai pentru ca agentiile de pariuri nu se documenteaza atat de bine cu privire la aceste ligi si astfel apar in oferta cote valoroase pentru speculanti.

LIGA 1 nu intra in categoria campionatelor obscure, iar acest lucru este evidentiat prin prisma sutelor de optiuni de pariuri pe care le gasim in agentii pentru fiecare dintre partidele disputate in intrecerea interna.

Cu toate acestea, de la Liga 2 in jos, putem gasi numeroase pariuri interesante la cote mult mai mari decat ar fi cazul.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#reguli pariuri, #sfaturi pariuri, #strategie pariuri, #ghid pariuri , #stiri din sport