Casele de pariuri online incep sa inregistreze primele cresteri pe 2017

Advertorial
Joi, 16 Februarie 2017, ora 16:09
11164 citiri
Casele de pariuri online incep sa inregistreze primele cresteri pe 2017

(P) 2017 pare sa fie un an promitator pentru casele de pariuri online, avand in vedere ca operatorii licentiati la noi in tara au raportat cresteri importante in prima luna a acestui an.

Specialistii din echipa PariuriX.com ne-au dezvaluit ca o buna parte dintre pariorii romani au abandonat agentiile de cartier, deoarece aceasta forma traditionala de joc nu numai ca este incomoda, ci si dezavantajoasa pentru practicanti.

Jucand online, pariorii au parte de cote mult mai bune si oferte diversificate, care le permit sa realizeze profit mult mai usor. In plus, posibilitatea de a inchide pariurile le ofera un mai bun control jucatorilor asupra destinelor lor.

Fondatorul comunitatii PariuriX.com, Cadar Marius, a explicat maniera solicitanta prin care a reusit sa dea startul acestei cresteri in piata pariurilor online:

"Am discutat in Ianuarie 2017 cu sute de pariori, am muncit si 16 ore pe zi pentru a-i ajuta sa inteleaga avantajele pariurilor online, si se pare ca suntem pe drumul cel bun. Numarul jucatorilor care aleg sa revina online sau sa joace pentru prima data pe internet creste considerabil.

Majoritatea celor care renuntasera la online au facut-o pentru ca le este greu sa se controleze. Aici i-am ajutat cu sfaturi si cei care au urmarit pagina mea de Facebook au jucat impreuna cu mine recomandarile specialistilor PariuriX.com reusind astfel sa detina un control mai bun al banilor", a declarat primul autor al unei carti dedicate pariurilor sportive care se tipareste la noi in tara.

Cadar Marius este unul dintre primii jucatori de pe online din Romania. Expertul a ajutat mii de pariori romani sa migreze online in ultimul deceniu. Avand o experienta de peste 15 ani in domeniu, liderul comunitatii pariorilor din Romania este cel mai in masura sa recomande agentiile de pariuri online la care pariorii ar trebui sa joace in 2017.

IATA CASELE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE CADAR MARIUS SI DE ECHIPA SPECIALISTILOR PARIURIX.COM:

Unibet (L1160657W000330) - Este o agentie care a fost extrem de premiata in ultimul deceniu si care le ofera pariorilor romani posibilitatea sa practice jocuri de cazinou, poker, bingo si pariuri sportive. Functia Action Betting este de remarcat, deoarece ofera piete rapide pentru pariuri live ce sunt platite instant. De asemenea, Ilie Dumitrescu si Ionel Danciulescu furnizeaza analize si predictii pe site!

Betfair (L1160655W000329) - Cea mai cunoscuta platforma de Sports Betting Exchange este cea oferita de acest operator, care in ultimii ani a inceput sa iasa in evidenta si prin oferta de pariuri traditionale. Cei lipsiti de inspiratie pot apela la generatorul de bilete cu pariuri populare din fotbal de la Betfair sau pot alege sa mizeze pe pariurile speciale propuse de operator zilnic, pe pagina principala - Sportsbook.

Betano (L1170664W000663) - Oferta variata a celor de la Betano este pe placul multor pariori, care apreciaza optiunile de pariuri mai putin obisnuite. In plus, pasionatii au parte zilnic de partide care primesc cote la care operatorul are marja de castig 0%. Descarcand aplicatia dedicata pentru iPhone si iPad, pariorii pot chiar sa navigheze prin meniuri si sa plaseze pariuri cu comanda vocala.

Netbet (L1160651W000195) - Netbet este considerata casa pariurilor live, in special datorita ofertei cat se poate de bogate, care poate fi accesata in orice moment al zilei sau al noptii. Functia de Cash Out flexibil reprezinta un alt punct de atractie, dar si jocurile de pacanele ca la aparate, cu fructe si septari, care lasa loc unor castiguri imbatabile.

Sportingbet (L1160656W000327) - Una dintre cele mai moderne si placute interfete de navigare poate fi gasita la Sportingbet. In momentul de fata, operatorul dispune de cote mult mai bune decat in trecut, dar si de o serie de oferte care pot fi revendicate zilnic. Una dintre cele mai interesante se numeste Predictorul Fotbalului - un concurs in genul defunctului Pronosport, la care utilizatorii activi au acces gratuit.

PariuriX.com promoveaza parierea responsabila. Pariurile pot avea consecinte financiare si pot cauza dependenta. Va rugam sa jucati responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor - Licenta Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#pariuri online, #pariuri sportive, #agentii pariuri , #stiri din sport