La multi ani, Romania - Mesajele oamenilor din sport de Ziua Nationala

Joi, 01 Decembrie 2011, ora 18:05
2345 citiri
La multi ani, Romania - Mesajele oamenilor din sport de Ziua Nationala

Mai multi oameni importanti din sportul romanesc, dar si straini care au activat in tara noastra, au transmis, prin intermediul site-ului Ziare.com, gandurile si urarile lor pentru Romania si pentru romani cu ocazia Zilei Nationale, 1 Decembrie.

Lait-motivul urarilor a fost sanatatea, insa nu putini au fost cei care au transmis ca este nevoie de rabdare si multa putere de munca pentru a putea trece peste criza financiara care nu se da dusa din tara noastra.

Cristian Gatu, unul din numele uriase ale handbalului autohton, si nu numai, le doreste compatriotilor sai "sanatate si bucurie", dar si multa rabdare pentru ca. spune el, "au nevoie".

La multi ani, Romania - Cristian Gatu

Un alt nume de legenda in sport, de aceasta data in fotbal, Emerich Ienei, si-a indreptat gandurile bune catre batranii care traiesc clipe grele si carora le doreste "linistea de a mai trai cativa ani".

La multi ani, Romania! - Emerich Ienei

Fostul mare arbitru international, Ion Craciunescu, le transmite romanilor ca trebuie sa fie mai zambitori si mai optimisti, dorindu-le "multa sanatate si fericire".

La multi ani, Romania! - Ion Craciunescu

Adrian Porumboiu este unul din oamenii care s-au remarcat in sport, a facut avere din afaceri si s-a intors la prima dragoste pentru a pompa bani. El isi doreste ca Romania "sa fie tare si prospera", fiind sigur ca vor veni si zile mai bune.

La multi ani, Romania! - Adrian Porumboiu

Am ramas in sfera "sportului rege" si am vorbit cu unul din cei mai de succes conducatori de club din Romania, Iuliu Muresan, el transmitand, de Ziua Nationala, "prosperitate, sanatate si putere pentru a trece peste criza".

La multi ani, Romania! - Iuliu Muresan

Un alt conducator de club de fotbal de mare succes, Mihai Stoica, le doreste romanilor sa aprofundeze imnul national, sa marginalizeze non-valorile si sa aiba autostrazi.

La multi ani, Romania! - Mihai Stoica

Nu putea sa nu-i faca Romaniei o urare una dintre cele mai mari sportive ale tarii noastre - Ana Maria Branza. Cea mai de succes scrimera a Romaniei isi indeamna compatriotii sa zambeasca, sa se bucure de viata si sa ramana optimisti.

La multi ani, Romania! - Ana Maria Branza

Un mesaj pentru Romania are si Sorana Carstea. Si ce mesaj...

La multi ani, Romania! - Sorana Carstea

Mesajele strainilor indragostiti de Romania

A venit randul strainilor care au activat sau inca mai sunt prezenti in fenomenul sportiv din Romania. Brazilianul Elton a avut o aparitie meteorica la Steaua, insa a fost cucerit de tara noastra si le doreste romanilor tot binele din lume.

La multi ani, Romania! - "piticul minune" Elton

Un alt brazilian, Eric de Oliveira, spune ca se simte deja roman si le doreste locuitorilor tarii lui de adoptie numai fericire.

La multi ani, Romania! - brazilianul Eric de Oliveira

Japonezul Takayuki Seto este o prezenta exotica pe stadioanele din Romania, insa el spune ca s-a adaptat de minune in tara noastra si le transmite romanilor multa sanatate si speranta unor zile mai bune.

La multi ani, Romania! - singurul fotbalist japonez din Liga 1

Au trecut 93 de ani de la Marea Unire de la 1 decembrie 1918, dar si aproape 150 de ani de cand vedea lumina tiparului poezia: "Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie". Ziare.com a realizat un micro-serial cu ocazia zilei de 1 Decembrie in care personalitati publice, dar si simpli cetateni ne-au transmis ce ii doresc tarii lor.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#La multi ani Romania, #mesaje 1 decembrie, #Ziua Nationala Romania, #sportivi 1 decembrie , #stiri din sport