Real Madrid - Borussia Dortmund: meciul serii de miercuri in Liga Campionilor

Advertorial
Miercuri, 07 Decembrie 2016, ora 13:36
17619 citiri
Real Madrid - Borussia Dortmund: meciul serii de miercuri in Liga Campionilor

(P) Doua echipe deja calificate in primavara europeana in UEFA Champions League se intalnesc miercuri in derby-ul serii. Fiind vorba de doua vedete ale fotbalului european, duelul nu va fi deloc unul relaxat. Miza este ocuparea locului 1 in grupa F, iar Real Madrid trebuie sa invinga pentru a deveni lider. In prezent, nemtii au 13 puncte, iar spaniolii 11.

Favorita este Real Madrid (cota 1,85), care joaca in fata propriilor suporteri. In tur, rezultatul a fost 2-2. Nemtilor le-ar conveni si acum un egal (cota 3,85). Mai sigur ar fi insa un pariu pe faptul ca ambele echipe marcheaza (cota 1,47) sau chiar pe numarul de goluri ale echipei gazda (cota 1,57 pentru peste 1,5 goluri ori cota 2,85 pentru peste 2,5 goluri).

Demn de mentionat este ca Borussia Dortmund (locul 6 in Bundesliga) se afla la numai un gol distanta de recordul de 20 de goluri reusite de o formatie in faza grupelor. Real Madrid, fara galezul Gareth Bale (accidentat), a terminat recent la egalitate cu marea rivala, FC Barcelona, in campionat.

Legia Varsovia spera pana in ultimul moment la un "miracol", dupa ce a terminat 3-3 cu Real Madrid. Legia joaca acasa cu Sporting Lisabona si are nevoie de victorie (cota 4,50) pentru a se califica in primavara europeana in UEFA Europa League.

Agentiile de pariuri online ofera cota 3,00 pentru pariul ca Sporting va marca la Varsovia de cel putin trei ori - un pariu demn de luat in calcul, tinand cont de numarul mare de goluri incasate de polonezi.

Se poate paria si pe faptul ca ambele echipe marcheaza cel putin o data, cota 1,60. De asemenea, o varianta ar fi si pariul pe numarul total de goluri marcate in meciul Legia Varsovia - Benfica Lisabona: cota este 2,55 pe unibet.ro pentru peste 3,5 goluri inscrise.

In prezent, Legia Varsovia este pe locul 4 in campionatul intern, in timp ce Sporting Lisabona ocupa locul 2, cu 2 puncte sub liderul Benfica Lisabona.

Pasionatii de pariuri online pot alege si variantele de pariuri live la Unibet, pentru maximum de adrenalina in timpul desfasurarii partidelor din UEFA Champions League.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#pariuri Liga Campionilor, #pariuri Champions League, #cote pariuri fotbal , #stiri din sport