Tiger Woods, gasit dormind la volanul masinii sale: Ce a scos la iveala raportul toxicologic

Marti, 15 August 2017, ora 16:20
5887 citiri
Tiger Woods, gasit dormind la volanul masinii sale: Ce a scos la iveala raportul toxicologic
Foto: Instagram/Tiger Woods

Tiger Woods, fostul lider mondial al golfului, avea cinci medicamente in sange cand a fost gasit adormit la volanul masinii sale, parcata la marginea unei autostrazi, la sfarsitul lui mai, potrivit rezultatelor testului.

Pe 29 mai, americanul cu 14 titluri de Mare Slem a fost gasit dormind la volanul masinii sale, cu motorul si farurile aprinse, la marginea unei autostrazi. Raportul toxicologic publicat luni de seriful din comitatul Palm Beach, in California, a demonstrat ca fosta vedeta a golfului era atunci sub influenta a cinci medicamente.

Testul de urina la care Woods a trebuit sa se supuna a aratat mai ales prezenta hidrocodonului, un analgezic pe baza de opiu vandut sub numele de Vicodin, dar si a hidromorfonului, alt analgezic puternic, sau a alprazolamului, un antidepresiv cunoscut sub numele de Xanax.

Celelalte doua molecule decelate sunt zolpidem, un somnifer vandut sub numele de Ambien, si THC, un component chimic al marijuanei.

"Asa cum am mai spus-o, am primit sustinerea profesionistilor pentru a-mi lua medicamentele. De curand insa am incercat sa-mi tratez singur durerile la spate si problemele cu somnul, iar acum imi dau seama ca a fost o greseala sa o fac fara asistenta medicala", a declarat luni Woods.

Pe 9 august, sportivul de 41 de ani a pledat nevinovat la acuzatia ca a condus sub influenta unei substante interzise. Potrivit ziarului New York Post, Woods va pleda vinovat, pe 25 octombrie, pentru conducere periculoasa si va accepta o perioada de probatiune de 12 luni, urmand in acelasi timp un program de reabilitare rezervat delincventilor rutieri dupa o prima infractiune. De asemenea, el va fi nevoit sa efectueze 50 de ore de munca in folosul comunitatii.

Woods nu a mai participat la turnee de golf timp de 15 luni intre 2015 si 2016, din caza problemelor la spate. El a incercat revenirea in circuitul profesionist la sfarsitul anului trecut si inceputul acestui an, dar a fost nevoit sa puna capat sezonului din cauza unor noi dureri la spate.

La sfarsitul lui aprilie, Woods a fost operat la spate pentru a patra oara din 2014.

In cursul ultimelor doua sezoane, Woods, fost nr.1 mondial pentru un timp record de 683 de saptamani, nu a incheiat decat o singura data in top 20 la putinele turnee la care a participat.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Tiger Woods dormit masina, #Tiger Woods medicamente , #stiri din sport