Chipciu, surpriza pregatita de Reghe: "El a decis sa ma bage varf, cred ca am jucat bine". Sageti catre Dinamo: "Cred ca se bucura, Chiajna putea sa ii ia in clasament"

Sursa: ProSport
Sambata, 15 Februarie 2014, ora 05:53
86 citiri
Steaua s-a impus cu 4-0 in restanta contra Concordiei Chiajnei si a revenit in fotoliul de lider in Liga 1. Extrem de sterila in ofensiva in partidele de pregatire din Spania, formatia lui Reghecampf a interpretat perfect partitura ofensiva creionata de la margine, e adevarat in fata unui adversar modest.

Unul dintre cei mai buni fotbalisti ai campioanei a fost Alexandru Chipciu, fotbalist care pare sa fi ajuns din nou la forma care l-a consacrat, dupa o perioada dificila. Revenit la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.