Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Avancronica meciului Schalke - Steaua. "Ros-albastrii" vor victoria in Champions League

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 18 Septembrie 2013, ora 07:31
3226 citiri
Avancronica meciului Schalke - Steaua. "Ros-albastrii" vor victoria in Champions League

Steaua Bucuresti revine, miercuri, in grupele Champions League, "ros-albastrii" cautand victoria pe terenul nemtilor de la Schalke 04.

Partida incepe la ora clasica pentru Liga, 21.45, fiind transmisa in direct pe site-ul Ziare.com, in timp ce la televizor ea va putea fi urmarita pe posturile DigiSport 1 si DolceSport 1.

Stelistii au ajuns in Germania plini de incredere in fortele proprii, antrenorul Laurentiu Reghecampf avertizandu-i pe germani ca vrea toate punctele puse in joc.

Campioana Romaniei va folosi o formula de joc devenita deja clasica in Ghencea, un 4-2-3-1 cu doi inchizatori care au in responsabilitate si constructia, si patru fotbalisti cu valente aproape exclusiv ofensive.

De cealalta parte, Schalke va folosi acelasi sistem, cu "sperietorile" Farfan, Boateng si Draxler trimise in spatele varfului impins, Szlai. Vestea buna pentru noi este ca tehnicianul Jens Keller nu poate conta pe atacantul sau de baza, Klaas-Jan Huntelaar.

ECHIPELE PROBABILE

Schalke: Hildebrand - Uchida, Howedes, Matip, Aogo - Neustadter, Hoger - Farfan, Boateng, Draxler - Szalai

Antrenor: Jens Keller

Steaua: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Gardos, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tanase - Piovaccari

Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Arbitri: Cuneyt Cakir (principal) - Bahattin Duran, Tarik Ongun (asistenti) - Baris Simsek, Mete Kalkavan (aditionali) - Cem Satman (rezerva)

Gazdele asteapta nu mai putin de 60 de mii de spectatori pe "Veltins-Arena", atmosfera creata de acestia urmand a pune o presiune suplimentara pe stelisti. Totusi, asa cum au avertizat mai multi cunoscatori ai fotbalului german, daca Schalke nu va marca destul de repede, aceasta presiune se va muta rapid pe umerii elevilor lui Keller.

Cele doua formatii s-au mai intalnit in editia 2011/2012 a Europa League, Schalke castigand meciul de pe teren propriu, scor 2-1, si remizand la Bucuresti, scor 0-0.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Schalke Steaua Liga Campionilor, #Steaua meciuri Liga Campionilor, #Steaua rezultate Champions League , #Champions League