Hagi da o lovitura Stelei

Joi, 03 Octombrie 2013, ora 08:02
4388 citiri
Hagi da o lovitura Stelei

Gheorghe Hagi pregateste o lovitura pentru fosta sa echipa, Steaua Bucuresti.

"Regele" a ajutat echipa din bulevardul Ghencea in aceasta toamna trimitand sase juniori de la Academia de fotbal la Steaua, "ros-albastrii" putand astfel sa alinieze o echipa in UEFA Youth League, conditie obligatorie pentru participarea in Liga Campionilor.

Problema a aparut atunci cand Steaua Under 19 a inceput sa piarda la scor partidele cu adversarii europeni.

Hagi si colaboratorii sai sustin ca astfel cota jucatorilor proprii va scadea dramatic, astfel ca au luat decizia de a-i readuce la echipa in pauza competitionala din iarna.

"Va dati seama ca eu si Gica Hagi suntem cu ochii pe meciurile Stelei de la tineret, din Liga Campionilor, deoarece ne intereseaza evolutia jucatorilor nostri imprumutati. Mie nu-mi convine absolut deloc cand am vazut ce batai au incasat jucatorii lui Toma in primele doua partide. Din pacate, conducerea Stelei a dat dovada de lipsa de profesionalism fata de sectorul juvenil si de formarea echipei de tineret pentru Liga Campionilor.

Ok, Steaua mananca bataie, nu Viitorul, dar in echipa ta sunt si fotbalisti de la Academia lui Hagi, iar prin tribune mai vin la meciuri si impresari, care apoi zic Astia-s jucatori care iau cate trei-patru goluri, ce sa facem cu ei?!

In iarna, copiii nostri se vor intoarce la Viitorul. Avem o clauza ca ei sa ramana la Steaua doar daca echipa de tineret a lor se califica in primavara Ligii Campionilor. Cum nu prea mai au nicio sansa, atunci aceasta conventie pica. Hagi a vrut sa-i ajute pe cei de la Steaua cu inima deschisa, deoarece in trecut si dansii ne-au ajutat pe noi cu Lazar, Tosca, Bejan si Rusu. Insa, pina la urma, e pacat ca ei nu pun accent pe sectorul juvenil. Chiar si Dinamo se ingrijeste mai bine de juniori. Jucatorii imprumutati la Steaua sunt fotbalisti buni, anul trecut grupa lor a batut actuala echipa a Stelei, la categoria lor de varsta, cu 5 -o si 3-0... In concluzie, as vrea sa va spun ca formatia de tineret a Stelei nu arata ca o echipa si fiecare joaca doar pentru el! Nu se asculta de indicatii, nu se asculta de nimic si asta e grav", a declarat presedintele echipei lui Hagi, Paul Peniu, pentru Fanatik.

Initial, cei sase jucatori imprumutati de Viitorul la Steaua ar fi trebuit sa ramana in Ghencea pana la finalul sezonului, campioana avand optiunea de a-i achizitiona definitiv.

Unul dintre fotbalistii lui Hagi, Alexandru Mitrita, a debutat in echipa mare a Stelei, el fiind folosit in partida cu Avantul Barsana, din Cupa Romaniei.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Hagi jucatori Steaua, #Academia Hagi jucatori Steaua, #Hagi imprumut jucatori Steaua , #Champions League