"Parintele" Sdrobis matura pe jos cu Meme Stoica: "Asa a facut si la Urziceni!"

Marti, 10 Septembrie 2013, ora 16:44
2992 citiri
"Parintele" Sdrobis matura pe jos cu Meme Stoica: "Asa a facut si la Urziceni!"

Tehnicianul Ioan Sdrobis a lansat un atac extrem de dur la adresa managerului general al Stelei, Meme Stoica, pe care il acuza ca distruge viitorul echipei.

"Parintele" sustine ca Meme este principalul vinovat pentru situatia in care se afla echipele de copii si juniori ale campioanei.

"Imi pare rau sa spun asta, dar Steaua a ajuns la sectorul juvenil de tot risul, iar eu il consider pe Mihai Stoica principalul vinovat. Nu este posibil sa ajungi sa cersesti jucatori de pe la toate cluburile din Romania ca sa poti sa joci in Liga Campionilor la tineret.

Uitati-va la mine, Mihai Stoica va pune lacatul pe portile de la Steaua. Asa a facut la Urziceni, asa o sa faca si la Steaua. Cind era la Urziceni, s-a dus si l-a imbirligat pe Mitica Bucsaru sa desfiinteze echipa de tineret a clubului doar ca sa-si vada el interesul. L-a luat la echipa mare doar pe Rusescu, iar de restul baietilor din generatia actualului atacant al Sevillei l-a durut in cot. Meme a facut treaba doar la echipa mare, a luat alaturi de Dan Petrescu campionatul, au luat banutii si apoi amandoi dusi au fost. Ce a ramas in urma la Urziceni? Va spun eu: lacatul pe porti!

Tot respectul pentru Reghe, baiatul asta chiar isi face treaba. Ar trebui acum sa-l lase pe Meme sa vedem pe unde o sa se ascunda el in tribunele stadionelor pe care echipa de tineret a Stelei va juca. O sa vedeti voi cum se va simti el atunci cind se va prezenta la meciurile contra celor de la Schalke, Chelsea si FC Basel. Sint curios sa vad ce o sa zica marele manager cind Steaua va primi cite patru-cinci goluri de la fiecare echipa pe care o va intilni. Eu zic ca, daca oficialii din Ghencea nu se vor ingriji de juniori, in doi, trei ani vor ajunge vai de capul lor", a spus Sdrobis in Fanatik.

Steaua a cautat juniori prin toata tara pentru ca trebuie sa inscrie o echipa in Liga Campionilor U19 daca vrea sa participe in Champions League.

Cum Academia de fotbal a "ros-albastrilor" a fost desfiintata cu ani in urma iar de echipele de juniori nu s-a mai interesat nimeni, in Ghencea nu sunt tineri de valoare.

Gica Hagi a dat o mana de ajutor echipei lui de suflet trimitand mai multi pusti sub forma de imprumut in Ghencea, pentru ca Steaua sa nu fie exclusa din Liga.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Sdrobis Meme Stoica Steaua, #Steaua juniori Liga Campionilor, #Steaua Champions League 2013 , #Champions League