Sarbii ridica in slavi Steaua: Cea mai mare echipa din Europa de Est

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 27 Iulie 2015, ora 12:37
5204 citiri
Sarbii ridica in slavi Steaua: Cea mai mare echipa din Europa de Est
Foto: Facebook/ FC Steaua

Sarbii de la Partizan ridica in slavi Steaua inaintea duelului direct din preliminariile Champions League.

Intr-o prezentare a "ros-albastrilor" de pe site-ul oficial al echipei din Belgrad, campioana Romaniei este descrisa in termeni elogiosi, fiind numita chiar cea mai mare echipa din Europa de Est.

Mai mult, sarbii recunosc ca Steaua era ultimul adversar pe care si-l doreau in preliminariile Champions League.

"Putem spune ca in acea vineri, la tragerea la sorti, nimeni de la Partizan nu si-a dorit sa joace cu Steaua. In dimineata acelei zile, cand a fost anuntata subgrupa cu cinci posibile adversare, au aflat ca pot intalni Steaua, a doua echipa ca si coeficient dupa Basel. Si nu fara motiv...

In aceasta prezentare nu vom scrie despre altceva decat despre rezultatele din plan sportiv. Nu ne intereseaza politicul, asa cum nu ne intereseaza numele politicienilor care sunt legate de Steaua sau situatia financiara a clubului. Nu ne intereseaza pentru ca vom intalni o echipa a Stelei de calitate si competitiva, care isi doreste sa realizeze din nou rezultate importante in Europa", scriu sarbii de la Partizan, care continua in aceeasi nota:

"Steaua este cel mai mare club din Romania, in istoria de 68 de ani obtinand 26 de titluri de campioana, 22 de Cupe si sase Supercupe. In tara vecina sunt un urias cu palmares fara egal.

Steaua este in acelasi timo cel mai mare nume din fotbalul din Europa de Est. Au castigat o Cupa a Campionilor Europeni si o Supercupa a Europei, plus o finala de Cupa Intercontinentala. In 1989 au ajuns din nou in finala Cupei Campionilor, iar in 2006au atins semifinalele Cupei UEFA. In palmares mai figureaza doua sferturi de finala in Cupa Cupelor."

Cei de la Patizan le dau chiar peste nas ziaristilor sarbi, care ii vad favoriti in "dubla" cu romanii.

"Din cele scrise mai sus rezulta ca Steaua este favorita in cele doua meciuri. Este un alt punct de vedere fata de cel al presei noastre, care de la tragerea la sorti a scris ca Steaua nu mai este un nume mare sau ca are probleme si slabiciuni serioase. Steaua este cea mai mare echipa din Europa de Est, nu o echipa care a avut succes in urma cu 30 de ani, iar acum nu mai reprezinta nimic in fotbal. In ultimii 10 ani, doar Inter si Arsenal au fost nume mai mari care au jucat impotriva Partizanului. Steaua este la acelasi nivel cu Sahtior, Anderlecht, Fenerbahce sau TSKA Moscova."

Prima partida a "dublei" dintre Steaua si Partizan se va juca miercuri, pe National Arena din Bucuresti.

Meciul va fi transmis in direct pe site-ul Ziare.com incepand cu ora 21:30.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat, joi, 18 aprilie, la Realitatea Plus, că este dispus să candideze la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi cere...
#Steaua Partizan Champions League, #Steaua Partizan presa, #Steaua Partizan in direct , #Champions League