Dan Petrescu si Olaroiu, favoriti pentru a prelua Steaua

Miercuri, 22 Septembrie 2010, ora 07:32
2168 citiri
Dan Petrescu si Olaroiu, favoriti pentru a prelua Steaua

Steaua va avea un antrenor cu nume, dupa demisia lui Ilie Dumitrescu, Dan Petrescu si Cosmin Olaroiu fiind principalii favoriti ai patronului Becali pentru acest post.

Latifundiarul a anuntat ca nu mai vrea experimente la echipa si de aceea s-a orientat spre antrenorii romani care au confirmat, informeaza cotidianul Gazeta Sporturilor in editia tiparita de miercuri.

"Doua nume sunt, ele si doar ele, Dan Petrescu si Olaroiu. Acum depinde cine isi va rezolva primul problema cu echipa de unde vine. Cine ma suna primul dintre ei si imi zice: "Gata, sunt liber de contract, pot veni!", acela va fi noul principal la Steaua.

Nu mai vreau sa fac experimente, nu mai pot sa pierd timpul. Imi trebuie cineva care a realizat ceva, care a demonstrat in Romania, care a facut performanta, care s-a impus si in Europa. Olaroiu a castigat trofee la Steaua, a dus echipa in semifinala Cupei UEFA, Dan Petrescu a luat titlul, a facut 8 puncte in Champions League", a spus Becali.

Latifundiarul a marturisit ca Dan Pettrescu i-a transmis ca va negocia preluarea Stelei dupa data de 6 noiembrie, insa Becali spune ca si l-ar dori mai mult pe Olaroiu.

"Dan Petrescu mi-a zis ca discutam pe 6 noiembrie, insa pana atunci poate deja Olaroiu e antrenor la noi. Dan Petrescu mi-a spus acum si de ce m-a refuzat in 2005. Mi-a spus ca nu se simtea pregatit. Mi-a marturisit ca nici acum nu se simte suta la suta pregatit sa preia Steaua, pentru ca el vrea sa stie tot in aceasta meserie atunci cand va ajunge in Ghencea ca antrenor.

Din punct de vedere profesional, pe ambii in aceeasi proportie, pentru ca sunt la fel de buni. Daca adaug insa un alt criteriu, cel sufletesc, atunci pe Olaroiu. Mi-e prieten, mi-e ca un frate, am mai lucrat impreuna, e un baiat deosebit, cu un caracter exceptional", a mai spus Becali.

Patronul "ros-albastrilor" nu l-a uitat nici pe actualul interimar, Edi Iordanescu, care ar putea ramane antrenor principal daca va avea rezultate.

"Stati un pic ca n-am vorbit nimic de Edi Iordanescu. El e acum antrenor si chiar i-am spus lu' taica-su: "Poate are noroc baiatul, obtine victorii pe banda rulanta si ramane el principal". Le cer suporterilor sa-l sustina, e stelist adevarat, si sa aiba incredere in el", a incheiat Becali.

Ilie Dumitrescu a demisionat de la Steaua, din cauza suporterilor

Steaua are antrenor interimar

Steaua a ramas fara antrenor luni seara, cand Ilie Dumitrescu a anuntat ca demisioneaza din aceasta functie, nemultumit de apostrofarile fanilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Olaroiu Petrescu antrenor Steaua, #Ilie Dumitrescu demisie Steaua, #Cosmin Olaroiu Steaua, #Dan Petrescu Steaua , #Cosmin Olaroiu