Lovitura de teatru in Liga 1: Steaua i-a suflat un jucator rivalei Dinamo

Miercuri, 04 Ianuarie 2012, ora 19:26
3307 citiri
Lovitura de teatru in Liga 1: Steaua i-a suflat un jucator rivalei Dinamo

Lovitura de teatru pe piata transferurilor din Liga 1! Aflat cu un pas in curtea celor de la Dinamo, Paul Parvulescu a fost deturnat in ultima clipa de Steaua.

Jucatorul care si-a inceput cariera in 2008 la Gaz Metan Medias a semnat un contract pe o perioada de cinci ani cu formatia "ros-albastra".

"Sunt foarte fericit pentru alegerea facuta. Tot timpul mi-am dorit sa ajung la un club mare si sunt foarte bucuros ca am ajuns aici. De acum inainte totul va depinde de mine si de evolutiile mele. Sunt convins ca fanii ma vor primi foarte bine la echipa." a declarat Paul Parvulescu, pentru site-ul oficial al Stelei.

Finantatorul Gigi Becali jubileaza dupa lovitura aplicata rivalilor de la Dinamo si spune ca se simte razbunat pentru problemele pe care Badea i le-a creat in cazul transferului lui Chipciu de la FC Brasov.

"Am vrut sa dau o lectie nu lui Dinamo, ci doar lui Badea pentru ca ii trimiteau oferte la Brasov lui Chipciu chiar daca era jucatorul nostru. Asa ca am vrut sa fim egali si Parvulescu a semnat pe 5 ani cu Steaua.", a declarat Becali, la Sport.ro.

1.000.000 de euro au platit "ros-albastrii" pentru mijlocasul in varsta de 23 de ani.

91 de meciuri a bifat Paul Parvulescu in Liga 1 pentru formatia Gaz Metan Medias, in care a inscris de 11 ori.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Paul Parvulescu, #Parvulescu transfer Steaua, #transferuri Steaua, #Gigi Becali, #Steaua Dinamo , #Dinamo