Steaua, victorie intr-o repriza. Dinamo, primul trofeu dupa 5 ani

Miercuri, 08 Februarie 2012, ora 21:19
3475 citiri
Steaua, victorie intr-o repriza. Dinamo, primul trofeu dupa 5 ani

Steaua si Dinamo, cele mai titrate echipe din fotbalul romanesc, au sustinut, miercuri, meciuri de pregatire in stagiile de pregatire din Antalya. Steaua a invins pe Debrecen intr-o repriza iar Dinamo a pus mana pe primul trofeu dupa 5 ani, Cupa Taurus.

"Cainii" au fost primii care au evoluat, infruntand pe TSKA Sofia in finala Cupei Taurus. Bucurestenii s-au impus cu scorul de 2-1, goluri Rus si Alexe, intr-o partida incheiata cu o mica lupta intre jucatori.

Au urmat cei de la Steaua, care au intalnit pe Debrecen, liderul campionatului maghiar. "Ros-albastrii" s-au impus dupa doar o repriza, meciul fiind oprit la pauza din cauza unei ploi torentiale care a inundat stadionul din Antalya.

Ati putut urmari pe site-ul Ziare.com cele mai importante momente din cele doua amicale ale "granzilor" din Capitala.

Steaua - Debrecen 1-0

INFO: Repriza secunda nu va mai incepe deoarece o ploaie torentiala, pornita inca din finalul primei parti, a inundat terenul din Antalya.

INFO: Bicfalvi inscrie un gol superb, cu un sut de la 20 de metri fara speranta pentru portarul maghiarilor. Mijlocasul stelist a finalizat astfel un contraatac din minutul 40.

INFO: Nikolici a parasit terenul accidentat, la jumatatea primei reprize.

INFO: Furtuna a trecut iar meciul a inceput in Antalya.

INFO: Meciul este in pericol sa nu se mai dispute din cauza vremii nefavorabile.

INFO: Tehnicianul Ilie Stan va incepe aceasta intalnire cu urmatoarea formula de echipa, Tatarusanu - Dananae, Chiriches, Geraldo, Brandan - Rusescu, Prepelita, Bicfalvi, Tanase - Tatu, Nikolici.

Dinamo - TSKA Sofia 2-1

INFO: Final de meci. Dinamo a castigat meciul si, in acelasi timp, Cupa Taurus, jucatorii urmand a imparti un premiu de 10.000 de euro.

INFO: In minutul 80, brazilianul Michel Platini a provocat un meleu dupa ce l-a lovit pe Rus. Ambii jucatori au fost apoi eliminati.

INFO: Marius Alexe inscrie cu un sut frumos, plasat, din afara careului mare, in minutul 68.

INFO: Brazilianul Junior Moraes, fost la Gloria Bistrita, a restabilit egalitatea in minutul 28, transformand un penalti provocat de Moti.

INFO: Laurentiu Rus este lansat bine de Moti, sprinteaza si inscrie, in minutul 8. Pe reluare s-a vazut ca pozitia dinamovistului a fost afara din joc in momentul pasei.

INFO: Antrenorul Liviu Ciobotariu a inceput partida cu urmatorul prim "11" - Balgradean - Luchin, Moti, Dr. Grigore, Scarlatache - L. Rus, D. Stoica, C. Munteanu, Alexe - Danciulescu, M. Niculae.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#steaua debrecen, #dinamo tska sofia, #amicale steaua dinamo antalya , #Dinamo