Concluziile lui Iordanescu

Sambata, 25 Februarie 2012, ora 18:26
2372 citiri
Concluziile lui Iordanescu

Edi Iordanescu, antrenorul secund al Stelei, a tras primele concluzii dupa eliminarea "ros-albastrilor" din Europa League.

Tehnicianul considera ca Twente a fost superioara Stelei in dubla mansa din Europa League si le ia apararea jucatorilor pusi la zid de patronul Gigi Becali - Tatarusanu si Brandan.

"Din pacate sezonul european pentru Steaua se termina aici, poate anul viitor suporterii se pot bucura de mai mult. A fost o dubla mansa cu o echipa valoroasa, echilibrata si matura. O dubla mansa care pana la urma a fost castigata de echipa mai pragmatica. Twente a avut doua ocazii la Bucuresti si doua la Enschede si a marcat doua goluri pe doua greseli individuale, dar asta este fotbalul.

Cei 2 sunt jucatori tineri, cu mult potential si nu trebuiesc blamati, doar cine nu joaca nu greseste. Am avut multe momente in joc lipsite de consistenta si cel mai grav este ca nu am avut finalitate in actiuni. Cu toate astea, pe faza defensiva echipa a demonstrat o organizare foarte buna, atitudine si agresivitate (probabil ca si expertii pregatirii fizice au constatat ca echipa a avut potenta si pregatirea la munte nu a "omorat" pe nimeni).

Sa nu uitam ca echipa care are o medie de aproape 3 goluri pe meci,ne-a marcat doua goluri in 180 de minute de modul cum le-a marcat, de aceea pot spune cu toata taria ca, per ansamblu, nu ne-au surprins cu nimic. Chiar daca am terminat ambele jocuri cu 4 atacanti pe teren, nu ne-am pierdut echilibrul. Raman la parerea ca lipsa jocurilor oficiale a fost capitala. Ne ramane competitia interna si cred ca avem toate motivele sa fim optimisti, cu toate ca mai sunt multe aspecte de pus la punct, Steaua e departe de potentialul maxim", a scris Edi Iordanescu pe Facebook.

Steaua a fost eliminata din Europa League de olandezii de la Twente Enschede, batavii impunandu-se cu scorul de 1-0 atat la Bucuresti, cat si pe teren propriu.

M.D.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Edi Iordanescu Steaua, #Steaua Twente Europa League , #Edi Iordanescu
Comentarii
Poza Deniutz
Deniutz
rank 4
_ _ _ _ _ / Impotriva **