Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Avancronica meciului Chelsea - Steaua. O minune pe Stamford Bridge

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 14 Martie 2013, ora 07:20
3824 citiri
Avancronica meciului Chelsea - Steaua. O minune pe Stamford Bridge

Steaua intalneste joi, pe Stamford Bridge, campioana Europei in exercitiu, Chelsea Londra, in returul optimilor de finala ale Europa League. "Ros-albastrii" vor intra pe teren avand avantajul din tur, cand i-au invins pe englezi cu scorul de 1-0.

Baietii lui Laurentiu Reghecampf nu par sa acuze presiunea celui mai important meci din aceasta primavara. Inca de la sosirea in capitala Angliei ei au afisat zambete largi si minele unor oameni relaxati, care stiu bine ce au de facut.

De altfel, chiar antrenorul a explicat tactica pe care o va aborda la meciul de joi seara. Steaua va incerca, la fel ca la Bucuresti, sa se impuna la mijlocul terenului, sa controleze jocul si sa tina cat mai mult de minge, pentru a nu le permite adversarilor sa atace poarta lui Tatarusanu.

Reghecampf a exersat, de asemenea, destul de mult fazele fixe, stiut fiind ca acestea sunt unele dintre slabiciunile Stelei, iar "albastrii" sunt periculosi. O surpriza la antrenamentul oficial a fost exersarea loviturilor de la 11 metri, semn ca stelistii se asteapta si la un meci castigat de gazde cu 1-0 si la o calificare decisa de loteria penaltiurilor.

Singura problema din lotul Stelei este la Iasmin Latovlevici, fundasul stanga accidentandu-se miercuri. S-ar parea totusi ca accidentarea nu este una serioasa, iar jucatorul va putea fi folosit din primul minut.

Ca si asezare tactica, Reghecampf va folosi clasicul, de acum, 4-2-3-1, cu Rapa, Szukala, Chiriches si Latovlevici pe linia de fund, Bourceanu si Pintilii la inchidere, Popa, Chipciu si Tanase fiind mijlocasii ofensivi care vor sustine unicul varf, Raul Rusescu.

De cealalta parte, Benitez este decis sa spele rusinea de la Bucuresti, astfel ca va folosi o formula mult imbunatatita, cel putin de la mijloc in sus, asta desi Chelsea are un program extrem de aglomerat pe final de sezon. Isi vor face aparitia in primul "11" brazilianul Ramires si spaniolul Juan Mata, doi jucatori determinanti pentru "albastri" in acest an.

Echipele probabile:

Chelsea: Cech - Azpilicueta, D.Luiz, Cahil, Cole - Ramires, Obi Mikel - Oscar, Mata, Hazard - Torres.

Antrenor: Rafa Benitez

STEAUA: Tatarusanu - Rapa, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Popa, Chipciu, Tanase - Rusescu.

Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Arbitru: Stephane Lannoy (Franta)

Partida va incepe la ora 22.05 si va fi transmisa in direct pe site-ul Ziare.com.

De asemenea, meciul va fi televizat pe posturile ProTV, DigiSport 1 si DolceSport 1.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Chelsea Steaua avancronica, #Chelsea Steaua Europa League, #Chelsea Steaua LIVE, #Chelsea Steaua echipele , #Europa League