Ce spune cel mai bun jucator al Stelei cu Villarreal, despre meciul din Europa League

Vineri, 30 Septembrie 2016, ora 08:59
3582 citiri
Ce spune cel mai bun jucator al Stelei cu Villarreal, despre meciul din Europa League
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Brazilianul William De Amorim, cel mai periculos jucator al Stelei in partida de joi seara, contra celor de la Villarreal, incheiata la egalitate, scor 1-1, s-a declarat multumit de rezultat.

In schimb, mijlocasul stelist este de parere ca trebuia acordat penalti la hentul din careul spaniolilor, din repriza a doua.

"Zic ca am facut o prima repriza foarte buna, am avut si in a doua repriza o sansa. Asa a fost sa fie meciul si egalul pentru noi e bun cu Villarreal. Am avut mai multe sanse, au fost mai clare, dar asa e fotbalul.

Parerea mea e ca a fost penalti. Mana nu era langa corp si cred ca putea sa dea penalti, dar asta a crezut arbitrul ca nu e. Asta e. Noi am avut ocazii mai clare, dar e bine pana la urma si 1-1. Calificarea se joaca. Acum avem doua meciuri directe cu Zurich. Vedem ce va fi", a spus De Amorim, potrivit Digi Sport.

Iata si care a fost reactia lui Laurentiu Reghecampf dupa partida de joi seara

Fostul jucator al Astrei a creat faza golului egalizator al lui Muniru, din minutul 19, si a trimis mingea in bara transversala. In plus, a fost cel mai incisiv jucator stelist, fiind remarcatul lui Gigi Becali.

"Eu l-am remarcat pe De Amorim. Numai el are voie sa dribleze. Ati vazut Tanase, dupa ce l-am certat? Extraordinar a jucat. Si pe Boldrin la fel. Numai De Amorim are voie, el stie sa dribleze", a spus Becali.

"Stiti cum e la Steaua, un meci esti bun, daca nu joci bine, dupa aia nu mai esti bun. Eu ma gandesc la fiecare meci sa dau cat mai mult din mine si sa ajut echipa", a mai spus De Amorim.

Acesta a preciat ca si-ar dori sa fie coleg din nou cu Denis Alibec.

"Ma bucur daca vine Alibec, m-am simtit foarte bine in teren cu el la Astra. Nu pot sa il conving eu sa vina la Steaua. El stie ce e mai bine pentru el", a subliniat mijlocasul.

Steaua a obtinut o remiza pretioasa scor 1-1, in fata spaniolilor de la Villarreal, in etapa a doua a grupelor Europa League. Vicecampioana Romaniei a obtinut astfel primul ei punct in Grupa L, avand in continuare sanse reale de calificare in primavara europeana.

Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că deschiderea noului terminal al Aeroportului Internaţional Timişoara este dovada că România ştie să materializeze proiecte concrete...
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, deține mai multe bunuri decât cele care apar în declarația de avere, însă acestea sunt...
#William De Amorim reactie meci Villarreal, #De Amorim meci Steaua Villarreal, #Steaua egal Villarreal , #Europa League