Fanii ataca: Steaua minte! Am fost dati afara din stadion din ordinul lui Argaseala

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 09 Noiembrie 2009, ora 17:27
1267 citiri
Fanii ataca: Steaua minte! Am fost dati afara din stadion din ordinul lui Argaseala

Scandalul legat de evacuarea suporterilor romani din tribunele arenei lui Fenerbahce ia amploare.

Oficialii Stelei au anuntat, luni, prin intermediul unui comunicat de presa, ca fanul care a povestit umilinta indurata in Turcia a fost dat afara din arena pentru ca era baut, in timp ce restul grupului de fani romani a ramas in tribune si a putut urmari partida.

"Domnul Marian Nedelcu, suporterul care a povestit "umilinta" traita la Istanbul, unde a fost evacuat de pe stadionul "Sukru Saracoglu", a uitat sa ofere cel mai important amanunt. Si anume acela ca atat domnia sa, cat si un alt spectator, provenit din Constanta, se aflau intr-o stare avansata de ebrietate, se prezentau in mod jalnic si aveau un comportament neadecvat, care a dus la evacuarea lor de pe stadion, chiar la insistentele celorlalti romani aflati in sectorul respectiv, care au ramas in tribuna", au acuzat cei de la Steaua pe site-ul oficial.

Stelistul care a "indraznit" sa povesteasca pataniile de la Istanbul a revenit cu o precizate pe site-ul suporterilor, fcsteaua.ro, si i-a acuzat pe sefii ros-albastrilor ca mint.

"Ca raspuns la precizarile facute de FC Steaua Bucuresti pe site-ul official, care induc intr-o eroare totala opinia publica, vreau sa aduc la cunostinta urmatoarele:

- acea persoana despre care vorbesc oficialii clubului Steaua a fost evacuata de la tribuna 1 (FENERIUM) -4 , persoana care a primit billet de la oficialii clubului Steaua!

- cu privire la persoana mea precizez ca am fost evacuat DIN PELUZA (MIGROS TRIBUN) K BLOK, alaturi de alte 40 persoane aflate in acel loc al stadionului; ca sa nu se creeze disensiuni mai precizez ca eu am facut parte dintr-un grup de 18 persoane avand bilete cumparate online, veniti cu avionul sau cu masini personale.

- sustin faptul ca nici eu nici celelalte personae nu ne aflam in stare de ebrietate iar din discutiile pe care le-am avut cu sefii stewarzilor si cu oficiali ai politiei turce ni sa argumentat faptul ca am fost evacuati din stadion la cererea expresa a clubului Steaua Bucuresti.

Sunt un simplu roman care a venit la Istanbul sa urmareasca un meci de fotbal. Pot dovedi ca nu am consumat nici nu consum bautri alcoolice.

Cu stima NEDELCU MARIAN"

Declaratia lui Marian Nedelcu este sustinuta de un alt suporter care a facut deplasarea la Istanbul cu un alt grup de fani si care a avut aceeasi soarta, fiind ecacuat din arena.

"Confirm, am fost acolo, nu cu acest grup la care face referire dl Nedelcu si am patit acelasi lucru... cei de la securitatea stadionului imi radeau in fata, aratandu-mi solicitarea lui Argaseala unde se spunea ca nici un suporter roman sa nu fie lasat in stadion deoarece ar fi turbulenti

A fost incredibil... Argaseala trebuie sa ne plateasca biletul de meci, plus cheltuieli de transport si cazare; cu ce drept sa ma discrimineze el pe mine?Rusine!!!

Cum isi permite, dupa acest incident, orice oficial al clubului sa faca apel la suporteri sa vina la stadion, cand eu unul am fost scos afara de EI, la Istanbul, dupa 1000 km, bilet avion, cazare hotel, plata biletului de meci? Cu ce drept isi permite sa comita aceste abuzuri?", a spus suporterul care se semneaza Neamtu.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#suporteri evacuati stadion Istanbul, #Fenerbahce Steaua Europa League, #fanii acuza Argaseala , #Europa League