Presa olandeza: Steaua a invins Utrecht in doua minute

Vineri, 05 Noiembrie 2010, ora 08:52
4282 citiri
Presa olandeza: Steaua a invins Utrecht in doua minute

Presa din Olanda a acordat spatii largi meciului dintre Steaua si Utrecht, din Grupa K a Europa League, subliind faptul ca "ros-albastrii" s-au impus practic in cele doua minute in care Stancu a punctat de doua ori.

"Utrecht a cedat in doua minute si a inregistrat o infrangere care s-ar putea s-o coste in final. Utrecht a plecat invinsa de la Bucuresti, lucru care n-ar fi trebuit sa se intample. Gazdele au decis jocul in doua minute. Martinovici trebuia eliminat, dar a luat doar galben", au notat cei de la De Telegraaf.

Acelasi lucru a fost subliniat si in Voetbal International, care scrie ca Utrecht a scapat jocul din mana in doua minute.

"Utrecht a egalat la unu, dar a scapat jocul din mana in doua minute, cand Stancu a pedepsit defensiva olandeza. Steaua trece peste Utrecht."

"Stancu ii duce pe romani spre victorie", a anuntat postul TV NOS, in timp ce agentia Elf Voetbal a acuzat jocul dur al stelistilor:"Romanii au jucat agresiv, cel putin trei stelisti trebuiau eliminati. Oricum, Steaua a aratat o mai mare dorinta de victorie."

Algemeen Dagblad a radiografiat perfect, evidentiind apoi faptul ca olandezii vor avea mult de munca pentru a mai spera la calificarea in primavara Europa League, in conditiile in care mai joaca impotriva favoritelor Napoli si Liverpool.

"Steaua a fost prea ambitioasa, Utrecht va avea o misiune grea in ultimele doua meciuri pentru a incerca sa se califice."

Steaua invinge Utrecht si pune capat seriei negre din Europa

Steaua a facut un pas mare spre calificarea in saisprezecimile Europa League, "ros-albastrii" trecand pe teren propriu de FC Utrecht, scor 3-1. Formatia lui Lacatus a ajuns pe locul secund in Grupa K, si asteapta acum deplasarea de la Napoli.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Steaua victorie Utrecht, #presa olandeza Steaua Utrecht, #Steaua Utrecht Europa League, #Steaua Europa League 2010 , #Europa League
Comentarii
K
Kanata
rank 5
De la un neîmpătimit
Poza DemonBanal
DemonBanal
rank 5
nu ne calificam decit daca,printr-o minune,ii batem pe englezi la bucuresti