Reactiile jucatorilor Stelei dupa infrangerea de la Londra

Vineri, 15 Martie 2013, ora 07:12
5624 citiri
Reactiile jucatorilor Stelei dupa infrangerea de la Londra
Foto: gsp.ro

Jucatorii Stelei au aparut in fata jurnalistilor descumpaniti dupa infrangerea de la Londra si eliminarea din Europa League.

Fotbalistii s-au declarat mandri pentru ca au jucat de la egal la egal cu Chelsea, campioana Europei, insa regreta ca nu i-au eliminat pe londonezi din competitie.

"Am avut un avantaj bun la pauza, dar a venit acel gol al lui Terry, care ne-a dat peste cap. Nu ne-au surprins dupa pauza decat cu acea faza. Noi ne asteptam ca ei sa forteze din primul minut al reprizei a doua, poate ca ne asteptam sa forteze mai mult. Au fost momente in care nu au avut mari ocazii, dupa care a venit acel gol din faza fixa.

Chelsea are jucatori redutabili si de calitate. Sunt jucatori de mare valoare, se poate observa dupa sumele de transfer care s-au platit pentru ei, 30-40 de milioane de euro. In unele momente am jucat de la egal la egal cu astfel de jucatori", a marturisit Bourceanu la microfonul DigiSport.

Mijlocasul Adi Popa ii da dreptate capitanului sau si spune, la randul sau, ca echilibrul s-a rupt la golul doi marcat de englezi.

"La acea faza fixa s-a rupt echilibrul. Dupa ce au marcat, au pus presiune si ne-au dominat la forta, aici s-a facut diferenta. Am intalnit castigatoarea Champions League si am invins-o la Bucuresti. Aici au practicat alt fotbal si din pacate am pierdut. Am simtit ca se putea mai mult, am un regret din acest punct de vedere. Parasim Europa cu capul sus. Acum ne concetram pe campionat", a spus si Adi Popa.

Marcatorul golului stelist de pe Stamford Bridge, Vlad Chiriches, nu si-a putut ascunde dezamagirea.

"Sunt dezamagit de rezultat, ca nu ne-am calificat. La pauza eram asa de aproape si totul s-a schimbat foarte repede. Pur si simplu, asa a fost jocul. Sunt momente ale jocului in care fotbalistii de valoare se arata in joc si inveti foarte mult din momentele acelea. Mi-as dori sa joc in fiecare zi cu asemenea echipe, pentru ca asa inveti si progresezi foarte mult", a spus Chiriches.

Steaua, batuta de Chelsea la Londra si eliminata din Europa League

Steaua a fost eliminata joi seara din Europa League, dupa ce a fost invinsa cu 3-1 la Londra, de Chelsea. "Ros-albastrii" parasesc astfel competitia in faza optimilor, dupa ce in tur, la Bucuresti, s-au impus doar cu 1-0.

Reghecampf explica eliminarea Stelei din Europa League

Alaturi de Chelsea, in sferturile Europa League s-au mai calificat Newcastle, Fenerbahce, Basel, Rubin Kazan, Lazio, Benfica si Tottenham.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Steaua Chelsea rezultat, #jucatori reactii Steaua Chelsea, #reactii Chelsea Steaua, #Chelsea Steaua Europa League , #Europa League
Comentarii
Poza Corneliu Vasile Mezdrea
Corneliu Vasile Mezdrea
rank 5