Scandal de proportii la Steaua. "Unde sunt biletele pentru Chelsea?"

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 27 Februarie 2013, ora 08:23
4621 citiri
Scandal de proportii la Steaua. "Unde sunt biletele pentru Chelsea?"

Meciul cu Chelsea, campioana Europei en titre, trebuia sa fie o sarbatoare fotbalistica pentru intreaga suflare "ros-albastra". Stangacia conducerii Stelei transforma insa aceasta partida de gala intr-un scandal de proportii, cu un puternic iz balcanic.

Imediat ce Steaua a trecut de Ajax Amsterdam, in saisprezecimile Europa League, aproape toata lumea a inceput sa intrebe de biletele pentru meciul cu Chelsea, adversara din optimi. Evolutia de exceptie a baietilor lui Reghecampf in returul cu "lancierii" a creat o intreaga isterie, zeci, daca nu chiar sute de mii de oameni dorind sa fie pe stadion pentru a urmari "pe viu" superstarurile lui Abramovici.

In prima faza, oficialii echipei din Ghencea au anuntat ca vor pune in vanzare aproximativ 35.000 de bilete. Acestea urmau sa se dea exclusiv online, pentru ca "fanii din provincie sa nu fie prejudiciati".

Deloc surprinzator, tichetele s-au cumparat in mai putin de o zi, site-ul pe care acestea au fost puse in vanzare picand de mai multe ori din cauza cererii uriase. Ramaneau insa intre 8.000 si 12.000 de bilete ce urmau sa fie puse in vanzare la casele de bilete ale Arenei Nationale, pentru suporterii din Bucuresti.

Numai ca, stupoare, marti seara Steaua anuntand ca... nu mai exista bilete disponibile!

"FC Steaua Bucuresti anunta faptul ca biletele pentru partida cu Chelsea FC, din turul "optimilor" UEFA Europa League au fost vandute in totalitate.

De asemenea, clubul nostru face un apel catre toti iubitorii Stelei sa nu achizitioneze tichete de la speculanti si vom sesiza organele de ordine sa ia masuri pentru prevenirea acestui gen de activitati", a fost anuntul care a provocat revolta fanilor.

Acestia au luat cu asalt retelele de socializare, intreband cum de s-au "evaporat" peste noapte 10 mii de bilete.

In tot acest timp, pe site-urile de licitatii de pe internet au fost puse in vanzare sute de tichete de acces la aceasta partida, bisnitarii solicitand preturi si de 10 ori mai mari ca cele oficiale.

Pana acum nu au primit un raspuns oficial, insa managerul Stelei, Mihai Stoica, va sustine o conferinta de presa in cursul zilei de miercuri in care promite ca va explica situatia exacta a biletelor pentru meciul cu Chelsea.

Intalnirea dintre Steaua si Chelsea, contand pentru turul optimilor de finala din Europa League, se va disputa joi, 7 martie, pe National Arena din Bucuresti. Returul este programat o saptamana mai tarziu la Londra.

Ambele partide vor fi transmise in direct pe site-ul Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#bilete Steaua Chelsea, #Steaua Chelsea bilete, #scandal Steaua Chelsea, #Steaua Chelsea LIVE , #Europa League