Steaua, aproape de un nou record

Miercuri, 18 Ianuarie 2012, ora 22:35
3019 citiri
Steaua, aproape de un nou record

Fanii Stelei par decisi sa doboare recordul de asistenta de pe Arena Nationala la meciul cu Twente Enschede din Europa League!

Preturile mari ale biletelor nu par sa-i fi deranjat pe sustinatorii echipei "ros-albastre", acestia cumparand peste 50% din totalul celor 51.000 de tichete puse in vanzare.

In prima zi de cand au fost puse in vanzare, nu mai putin de 30.000 de tichete au fost achizitionate de suporterii gruparii "ros-albastre", a declarat, extrem de fericit, Gigi Becali.

"Daca stadionul avea 200 de mii de locuri, 200 de mii vindeam! Va dati seama, daca s-au vandut 30 de mii de bilete doar intr-o zi! Vrei sa ai fotbal si sa ai performante in Europa, trebuie sa ai stadioane! Uite, acum avem trei stadioane!

Daca mai facem ceva, vine si fotbalul. Dar asta se intampla doar in cazul Stelei! Pune pe Dinamo sau pe Rapid sa joace pe Arena Nationala... Cu Larnaca au ramas oameni pe afara. Zece mii nu au putut intra pe stadion.", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Daca se vor vinde toate biletele, clubul din Bulevardul Ghencea va incasa aproximativ un milion de euro.

50.000 de suporteri au asistat in data de 14 decembrie 2011 la partida Steaua - AEK Larnaca, scor 3-1, batand recordul precedent inregistrat la meciul Romania - Franta (49.187).

Preturi piperate la biletele pentru meciul Steaua - Twente

Partida dintre Steaua si Twente Enschede este programata pe 16 februarie. Intalnirea va fi transmisa in direct de site-ul Ziare.com.

C.F.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Steaua record Arena Nationala, #Steaua Twente Europa League, #bilete Steaua Twente , #Europa League