Steaua debuteaza in grupele Europa League: Avancronica si echipele probabile

Joi, 20 Septembrie 2012, ora 10:42
2245 citiri
Steaua debuteaza in grupele Europa League: Avancronica si echipele probabile

Steaua Bucuresti, singura formatie romaneasca din Europa League, debuteaza joi seara, de la ora 20:00, in faza grupelor, pe terenul nemtilor de la VfB Stuttgart.

Fosta echipa a lui Ciprian Marica este considerata principala favorita a Grupa E, din care mai fac parte, alaturi de Steaua, formatiile FC Copenhaga (Danemarca) si FK Molde (Norvegia).

Nemtii sunt favoriti certi pentru jocul cu "ros-albastrii", cei din urma fiind cotati drept victime sigure de catre casele de pariuri.

Reghecampf: "Mergem la victorie"

Antrenorul Laurentiu Reghecampf are insa ambitii mari inainte meciului cu "svabii", declarand ca-si doreste o victorie la Stuttgart si ca spera chiar la o calificare in finala competitiei.

"Obiectivul nostru este sa ajungem in finala Europa League. Trebuie sa avem ambitii mari, daca vrem sa reusim ceva. Avem un lot foarte bun si jucatori extrem de valorosi. Mergem sa castigam la Stuttgart. Nu mergem sa ne aparam, nu avem de ce. Trebuie sa incerci sa castigi! Vrem sa aratam ca suntem buni, ca vrem sa castigam aceasta grupa si sa ne calificam. Ma intereseaza sa ne facem punctele care sa ne califice in primavara europeana.

VfB este o echipa foarte buna, in componenta careia se afla jucatori de mare valoare. Va fi un meci foarte dificil, mai ales ca vom avea parte de o atmosfera incredibila. Stadionul va fi plin, ei isi doresc enorm de mult sa se califice. Considera ca au grupa usoara, considera ca se vor califica, nu-si fac nici un fel de probleme. Dintr-un anumit punct de vedere este bine pentru noi, dar in acelasi timp trebuie sa ne dam seama ca ei chiar au valoare", a declarat tehnicianul Stelei.

Labbadia: "Va fi o partida stransa"

De cealalta parte, antrenorul Bruno Labbadia spune ca echipa sa n-are emotii inaintea disputei cu Steaua, dar ca se asteapta la un meci dificil impotriva liderului Ligii 1.

"Avem foarte mult respect pentru Steaua Bucuresti, insa nu ne este frica de niciun adversar. Suntem o echipa care are curajul sa joace oricand cu orice adversar din Europa si daca Steaua nu este o echipa foarte cunoscuta pentru noi sau in fotbalul din Germania, noi ne-am informat si vrem sa facem o partida cat mai buna. Cel mai bine ar fi sa iesim castigatori din aceasta partida, care va fi foarte stransa. Forma ar putea fi importanta. Steaua este o echipa robusta si poate pune probleme in partidele din deplasare.

Ca jucatori, ii cunoastem pe Szukala, care a jucat la Munchen 1860, Chipciu sau Tanase, sunt jucatori care pot face diferenta si sunt foarte siguri pe ei si au o viteza foarte buna. Mi-a placut foarte mult Adi Popa si Adi Rocha, care e un varf destul de tenace si cunoaste foarte bine fotbalul german. Steaua este o echipa foarte puternica si ne-am luat toate masurile pentru a obtine maine victoria", a declarat Bruno Labbadia.

Echipele probabile:

VfB Stuttgart: Ulreich - Sakai, Tasci, Maza, Boka - Kvist, Gentner - Harnik, Hajnal, Okazaki - Ibisevici;

Rezerve: Ziegler - Niedermeier, Bah, Traore, Torun, Cacau, Rudiger;

Steaua Bucuresti: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Chiriches, Parvulescu - Bourceanu, Gardos, Filip - Chipciu, Popa - Nikolici;

Rezerve: Stanca - Pintilii, Prepelita, Martinovici, Rusescu, Balan, Rocha;

Arbitru: Serge Gumienny (Belgia)

Arbitri asistenti: W.Vromans, F.Bleyen (Belgia)

Arbitri aditionali: A.Boucaut, L.Wouters (Belgia)

Arbitru de rezerva: Kristof Meers (Belgia)

Partida este programata de la ora 20:00 si va fi transmisa la TV pe posturile ProTV, Digi Sport 1 si Dolce Sport 1.

De asemenea, disputa va putea fi urmarita in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#avancronica Steaua Stuttgart, #Steaua Stuttgart echipe probabile, #Steaua Stuttgart Europa League, #Steaua grupe Europa League , #Europa League