Steaua, Rapid si Vaslui ataca Europa

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 15 Septembrie 2011, ora 07:51
2776 citiri
Steaua, Rapid si Vaslui ataca Europa

Dupa ce Otelul a dezamagit la debutul in Liga Campionilor, fiind invinsa de FC Basel, alte 3 echipe romanesti, Steaua, Rapid si FC Vaslui, intra in focurile competitiilor europene, de aceasta data in Europa League.

De fapt, spre deosebire de galateni, cele 3 echipe au mai jucat si in preliminarii, astfel ca sunt obisnuite cu intrecerile continentale.

Iata mai jos scurte avancronici ale celor 3 intalniri de joi seara:

Hapoel Tel Aviv - Rapid, de la ora 20.00

Giulestenii merg in Israel pentru a obtine macar un punct si pentru a lua astfel o optiune serioasa pentru calificarea in primavara europeana.

De cealalta parte, israelienii au anuntat ca sunt constienti de importanta partidei si de faptul ca un rezultat negativ ii scoate in mare masura din ecuatia calificarii, asa ca vor trage fara indoiala pentru victorie.

Echipa probabila Rapid: D. Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio, Burca, Ezequias - Herea, Alexa, N. Grigore - M. Roman, Pancu, Surdu.

Arbitru: Hannes Kaasik (Estonia)

SS Lazio - FC Vaslui, de la ora 20.00

Vasluienii se duc resemnati in Italia, pe "Olimpico" din Roma, ei urmand a evolua impotriva celor de la Lazio cu un prim "11" de conjunctura din cauza accidentarilor.

Canu, Gladstone, Balace, Annang, Gerlem sunt accidentati iar Papp, Hugo Luz si Milanov acuza si ei probleme medicale, fiind incerti pentru aceasta intalnire.

Chiar si asa, moldovenii au anuntat ca merg la Roma sa se bata pentru un rezultat mare, chiar daca nu au ca obiectiv calificarea in primavara europeana dintr-o grupa imposibila.

Echipa probabila a Vasluiului: Cerniauskas - Milanov, Balaur, Farkas, Milisavljevici - Pavlovici, Zmeu - Adailton, Wesley, L. Sanmartean - Temwanjera.

Arbitru: Eric Braamhaar (Olanda)

Steaua - Schalke, de la ora 22.05

Poate cei mai optimisti dintre romani, stelistii si-au propus sa obtina macar un punct din disputa cu nemtii de la Schalke, considerati a fi favoritii grupei.

Exilata la Cluj din cauza gazonului de pe National Arena, Steaua va fi sustinuta de aproximativ 15.000 de suporteri.

Marea dilema in ceea ce priveste primul "11" stelist este in defensiva, acolo unde antrenorul Ronny Levy se gandeste sa improvizeze cu Gardos titular in centru si Geraldo trimis in banda, acolo unde Martinovici a dezamagit.

Echipa probabila a Stelei: Tatarusanu - Geraldo, Galamaz, Gardos, Latovlevici - Prepelita, Bourceanu, Brandan - Tatu, M. Costea, Tanase.

Arbitru: Michael Koukoulakis (Grecia)

Toate meciurile romanilor vor fi transmise in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Cât de posibil este un USL 2.0 după alegerile din iunie. Analist: ”Dacă alianța nu-și va maximiza scorul electoral, va apărea ruptura”
Cât de posibil este un USL 2.0 după alegerile din iunie. Analist: ”Dacă alianța nu-și va maximiza scorul electoral, va apărea ruptura”
Ion M. Ioniță, analist politic și jurnalist, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre importanța alegerilor europarlamentare din luna iunie, probabil cele mai...
”Le este teamă de mine”. Declarația lui Cătălin Cîrstoiu despre contracandidații săi, în fața unor sticle cu ”tărie”
”Le este teamă de mine”. Declarația lui Cătălin Cîrstoiu despre contracandidații săi, în fața unor sticle cu ”tărie”
Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Generală a Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, afirmă că le-a cumpărat, de la un târg din curtea Ministerului Agriculturii, câte o sticlă de tărie...
#Steaua Rapid Vaslui Europa League, #Steaua Schalke LIVE, #Hapoel Rapid LIVE, #Lazio Vaslui LIVE, #meciuri Europa League , #Europa League