Steaua, Rapid si Vaslui isi joaca ultima sansa in Europa League

Joi, 03 Noiembrie 2011, ora 13:40
3309 citiri
Steaua, Rapid si Vaslui isi joaca ultima sansa in Europa League

A fi sau a nu fi in primavara europeana, aceasta e intrebarea care va fi pe buzele tuturor romanilor joi seara, cand echipele Steaua, Rapid si FC Vaslui isi vor juca ultima carte in grupele Europa League.

Cea de-a patra etapa a grupelor este decisiva pentru cele trei formatii romanesti, care nu isi mai permit inca o infrangere si nici macar o remiza daca vor sa mai pastreze sanse la accederea in primavara europeana.

Invinsa fara drept de apel in urma cu doua saptamani, fara gol marcat si cu un total de opt primite, Steaua, Rapid si FC Vaslui vor cauta sa se razbune in meciurile retur.

20:00 Legia Varsovia - Rapid Bucuresti

Rapidul are doua optiuni in partida din Polonia. Victoria, care o readuce in cartile calificarii, sau remiza, care ii mai da sanse, insa depinde foarte mult de rezultatele de la Eindhoven si de la Bucuresti cu Hapoel.

Infrangerea ii scoate pe giulesteni definitiv din Europa, diferenta de sase puncte fata de Legia fiind imposibil de remontat in doua etape, polonezii avand de partea lor avantajul meciurilor directe in aceasta situatie.

Clasament:

1.PSV Eindhoven 9p

2.Legia Varsovia 6p

-----------------------

3.RAPID BUCURESTI 3p

4.Hapoel Tel Aviv 0p

Echipele probabile:

Legia Varsovia: Kuciak - Jedrzejczyk, Wawrzyniak, Komorowski, Zewlakow - Radovici, Vrdoljak, Tybus, Borysiuk, Zyro - Ljuboja;

Rapid Bucuresti: Coman - Duarte, Antonio, Burca, Bozovici - Grigore, Alexa, Herea - Roman, Pancu, Deac;

20:00 FC Vaslui - Sporting Lisabona

Moldovenii au cele mai mari sanse din perspectiva clasamentul, trupa lui luptandu-se cu Lazio si FC Zurich pentru pozitia secunda. Fara golgheterul Wesley, dar si cu alti jucatori importanti pe lista indisponibilitatilor, Vasluiul va avea o misiune dificila la Piatra Neamt cu liderul Sporting Lisabona.

Echipa lui Porumboiu ramane in cursa indiferent de rezultat, insa urmeaza doua partide la fel de dificile, cu Lazio acasa si cu FC Zurich in deplasare.

Clasament:

1.Sporting Lisabona 9p

2.Lazio Roma 2p

-----------------------

3.FC VASLUI 2p

4.FC Zurich 2p

Echipele probabile:

FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov, Papp, Farkas, Milisavjlevici - Gladstone, Pavlovici - Buhaescu, Adailton, Sanmartean - Bello;

Sporting Lisabona: Marcelo - Perreira, Rodriguez, Carrico, Evaldo - Carillo, Fernandes, Rinaudo, Schaars - Bojinov, Rubio;

22:05 Steaua Bucuresti - Maccabi Haifa

Umilita in urma cu doua saptamani la Haifa, scor 0-5, Steaua vrea sa-si spele imaginea cu o victorie impotriva israelienilor, aceasta fiind necesara pentru mentinerea sanselor de calificare si pentru etapa urmatoare.

Infrangerea ii scoate pe "ros-albastri" din carti, in timp ce remiza va reduce totul la sanse teoretice si la un final de cosmar, echipa lui Ilie Stan fiind obligata sa bata Schalke in deplasare, AEK acasa si sa spere ca israelienii nu obtin mai mult de un punct din ultimele doua jocuri.

Clasament:

1.Schalke 04 7p

2.Maccabi Haifa 6p

-----------------------

3.STEAUA BUCURESTI 2p

4.AEK Larnaca 1p

Echipele probabile:

Steaua Bucuresti: Stanca - Martinovici, Gardos, Geraldo, Latovlevici - Rusescu, Bourceanu, Brandan, Tanase - Tatu, M.Costea;

Maccabi Haifa: Davidovitch - Meshumar, Buljat, Dgani, Twatha - Yahaya, Cohen - Golasa, Katan, Vered - Amasha;

Toate cele trei intalniri vor putea fi urmarite in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Steaua Rapid Vaslui Europa, #Vaslui Sporting Europa League, #Steaua Maccabi Europa League, #Legia Rapid Europa League, #echipe romanesti Europa League , #Europa League