Steaua se lupta cu Stuttgart pentru primavara europeana

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 22 Noiembrie 2012, ora 08:40
4138 citiri
Steaua se lupta cu Stuttgart pentru primavara europeana

Steaua Bucuresti poate obtine joi calificarea in primavara europeana. "Ros-albastrii" au nevoie de macar o remiza in meciul cu VfB Stuttgart, din Grupa E a Europa League.

Liderul din Liga 1 a mers aproape perfect si in competitia continentala. Un egal si trei victorii au fost obtinute in cele patru partide disputate pana acum in Europa League, rezultate ce i-au propulsat pe stelisti pe prima pozitie in clasamentul Grupei E.

De pe aceasta pozitie excelenta baietii lui Reghecampf asteapta increzatori vizita lui Stuttgart. Chiar daca nemtii si-au mai revenit fata de inceputul sezonului, jucatorii formatiei din Ghencea nu isi fac mari probleme, fiind siguri ca pot obtine punctul calificarii.

Tehnicianul Laurentiu Reghecampf are cateva probleme de lot, in special la nivelul defensivei, fiind inca indecis asupra sistemului de joc. Totusi, antrenorul ar opta catre 3-4-3, cu trei fundasi centrali puternici si doi jucatori de banda care pot face atat faza ofensiva, cat si pe cea defensiva.

Astfel, am putea avea o echipa a Stelei cu Tatarusanu in poarta, cu Szukala, Gardos si Chiriches in aparare, cu Chipciu, Bourceanu, Pintilii si Latovlevici la mijloc si cu Popa, Rusescu si Tanase in atac.

Iata echipele probabile:

STEAUA: Tatarusanu - Szukala, Gardos, Chiriches - Chipciu, Bourceanu, Pintilii, Latovlevici - Popa, Rusescu, Tanase.

Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Stuttgart: Ulreich - Sakai, Rudiger, Rodriguez, Molinaro - Kvist - Harnik, Gentner, Kuzmanovici, Traore - Ibisevici.

Antrenor: Bruno Labbadia

Meciul va fi arbitrat de grecul Michael Koukoulakis.

Iata cum arata clasamentul Grupei E, dupa patru etape:

1. STEAUA 10 puncte

2. Stuttgart 5 puncte

_______

3. FC Copenhaga 4 puncte

4. Molde 3 puncte

O calificare in primacara europeana ar fi, pentru Steaua, a sasea performanta de acest gen obtinuta dupa 1990.

Interesant este ca ultimele doua evolutii in faza eliminatorie a Europa League au fost cu ghinion pentru "ros-albastri", care au fost eliminati de Sevilla si Twente.

De asemenea, intalnirea cu VfB Stuttgart ar putea aduce un nou record de asistenta pe National Arena, 53.000 de spectatori fiind asteptati la partida.

Aceasta va incepe la ora 22.05 si va fi transmisa in direct pe site-ul Ziare.com, dar si pe posturile DigiSport 1 si ProTV.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Steaua Stuttgart Europa League, #Steaua meciuri Europa League, #Steaua Stuttgart LIVE, #rezultate steaua europa league , #Europa League