Steaua si Astra in Europa League: Echipe probabile, program si clasamente

Joi, 27 Noiembrie 2014, ora 09:21
3717 citiri
Steaua si Astra in Europa League: Echipe probabile, program si clasamente
Foto: Stirile ProTV

Steaua si Astra, reprezentantele Romaniei in cupele europene, vor disputa joi seara meciuri importante in grupele Europa League.

Daca giurgiuvenii sunt eliminati din competitie si joaca doar pentru palmares si pentru premiile puse la bataie de UEFA, campioana are sanse mari de calificare in primavara europeana.

"Ros-albastrii" au ajuns in Danemarca, acolo unde ii asteapta un duel de foc cu Aalborg.

Nordicii, care au fost zdrobiti pe National Arena, au revenit in ecuatia calificarii dupa ce au invins suprinzator liderul Dinamo Kiev, astfel ca stelistii au multe motive de ingrijorare.

In cazul unei victorii pe terenul lui Aalborg, campionii isi vor asigura calificarea in saisprezecimile de finala.

ECHIPA PROBABILA A STELEI: Arlauskis - Papp, Luchin, Varela, Latovlevici - Bourceanu, Sanmartean - Popa, Chipciu, Tanase - Keseru

Clasamentul Grupei J

1. Dinamo Kiev 9 puncte

2. STEAUA 7 puncte

________________________

3. Aalborg 6 puncte

4. Rio Ave 1 punct

Meciul incepe la ora 20:00 si poate fi urmarit in direct pe site-ul Ziare.com, precum si pe posturile DigiSport si DolceSport.

De cealalta parte, Astra primeste la Giurgiu vizita celor de la Dinamo Zagreb intr-un meci care va conta doar pentru palmaresul continental al vicecampioanei.

Cu un singur punct dupa patru partide disputate in Grupa D, giurgiuvenii nu mai au nici macar sanse teoretice de calificare in primavara europeana.

ECHIPA PROBABILA A ASTREI: Lung jr. - Pliatsikas, Ben Youssef, Oros, Junior Morais - Seto, Yahaya - Enache, Budescu, William - Bukari

Clasamentul Grupei D

1. FC Salzburg 10 puncte

2. Celtic 8 puncte

__________________________

3. Dinamo Zagreb 3 puncte

4. ASTRA 1 punct

Meciul incepe la ora 22:05 si va fi, de asemenea, transmis in direct pe site-ul Ziare.com. La TV va putea fi urmarit pe posturile DigiSport si DolceSport.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Steaua Aalborg Europa League, #Astra Dinamo Zagreb Europa League, #Steaua Astra Europa League , #Europa League