Tot ce trebuie sa stii inainte de Napoli - Steaua

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 14 Decembrie 2010, ora 11:48
876 citiri
Tot ce trebuie sa stii inainte de Napoli - Steaua

Fanii Stelei care vor face deplasarea la Napoli, pentru meciul de miercuri din Grupa K a Europa League, trebuie sa fie extrem de atenti in orasul italian. Fanii napoletani sunt pot fi extrem de violenti si reactioneaza dur la cea mai mica provocare.

Cum la meciul tur, factiuni din galeria "ros-albastrilor" a pornit o adevarata "vanatoare" de italieni in Bucuresti, mai multi sustinatori ai lui Napoli incasand lovituri serioase, este foarte posibil ca acestia sa caute revansa odata cu aceasta partida.

Astfel, fortele de ordine din Italia, in colaborare cu Jandarmeria Bucuresti, au intocmit un set de masuri pentru stelistii care merg la Napoli:

- imediat dupa sosirea in oras, fanii sa se deplaseze in zona Varco Pisacane, zona ce va fi securizata; de aici, suporterii romani prezenti vor fi transportati cu autobuze catre stadion, cu aproximativ doua ore inainte de inceperea partidei de fotbal

- se recomanda romanilor sa nu paraseasca aceasta zona si sa evite depalsarea in oras individual.

- poarta de acces pentru sectorul destinat oaspetilor este poarta numarul 33, inscriptionata in limba italiana OSPITI INGRESSO - GATE 33; Biletul de acces este prevazut cu un cod de bare si permite accesul in stadion prin introducerea sa in dispozitivele electronice de citire, pozitionate langa turnicheti.

- inainte de a ajunge in zona de acces, biletele vor fi controlate de catre reprezentantii firmei private de securitate, dupa care va urma controlul corporal executat de politistii napoletani; Pentru urgente medicale sau alte probleme, in sectorul destinat suporterilor oaspeti va fi instalat un punct de prim ajutor.

- fanii mai sunt sfatuiti sa manifeste o atentie sporita, sa se deplaseze intotdeauna in grup, sa nu afiseze ostentativ insemnele clubului Steaua.

Meciul dintre Napoli si Steaua, din ultima etapa a grupelor Europa League, se va disputa miercuri, de la ora 22.05, si va fi transmis in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Napoli Steaua LIVE, #deplasare stelisti Napoli, #fani Steaua Napoli, #Napoli Steaua Europa League , #Europa League