UEFA lauda echipa Steaua

Duminica, 05 Mai 2013, ora 18:36
2517 citiri
UEFA lauda echipa Steaua
Sursa:uefa.com

Site-ul UEFA lauda performanta echipei Steaua care a reusit sa cucereasca titlul de campioana.

Jurnalistii de la forul continental titreaza "Steaua castiga campionatul" si noteaza inca de la inceputul articolului ca "Steaua a castigat cel de-al al 24-lea titlu de campioana a Romaniei, dupa ce unica echipa care ar fi putut sa o ajunga in fruntea clasamentului, Petrolul Ploiesti, a incheiat, sambata, la egalitate, 2-2, cu CS Turnu-Severin ".

In articol se aminteste ca golurile lui Raul Rusescu si Lukasz Sukala au asigurat victoria Stelei, vineri, scor 2-0, in fata celor de la Pandurii Targu-Jiu.

In continuare site-ul elogiaza performanta echipei din Ghencea "Acest triumf pune punct unei etape de sapte sezoane fara nici un titlu de campioana pentru cea mai galonata formatie din Romania, si a fost cireasa de pe tort a unui sezon exceptional al echipei pregatite de Laurentiu Reghencampf, care a ajuns si in sferturile de finala din Europa League."

UEFA remarca ca "Dominarea a fost absoluta, echipa din capitala Romaniei a castigat cele mai multe partide in campionat (21) si a pierdut cele mai putine (2), a fost echipa care a marcat cele mai multe goluri (64) si a primit cele mai putine (23)"

Articolul se incheie intr-un mod evocator "Succesul Stelei coincide cu sarbatoarea Pastelui in Romania iar tehnicianul Reghencampf simte ca este mai mult ca o simpla coincidenta: Sunt Pastile si avem dreptate sa fim fericiti, pentru ca am muncit mult pentru a obtine acest triumf. Sa devii campion in aceasta seara insemna ca Dumnezeu ne iubeste"

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#UEFA lauda Steaua, #Uefa despre triumf Steaua , #Europa League