UEFA lauda forta echipei Steaua

Joi, 14 Martie 2013, ora 16:10
1689 citiri
UEFA lauda forta echipei Steaua

Site-ul UEFA acorda importanta maxima returului dintre Chelsea si Steaua din Europa League.

Cu titlul "Steaua vrea sa-si desvarseasca opera", jurnalstii de la forul continental analizeaza sansele echipei romanesti la calificare.

"Protagonista celei mai mari surprize, in partidele tur din 16-imile Europa League, Steaua nu se relaxeaza si vrea sa-si desavarseasca victoria din tur, cu eliminarea echipei Chelsea", se noteaza in articol.

"Obiectivul este sa apere rezultatul de 1-0 obtinut acasa in fata Campioanei Europei. Acest avantaj presupune ca unii antrenori ar prefera un joc conservator, dar Laurentiu Reghencampf nu o va face. Echipa sa a aterizat la Londra, dupa ce a marcat patru goluri la sfarsitul saptamani trecute, obtinand a cincea victorie consecutiva, si cu credinta dobandita ca succesul curge prin venele lor". scrie autorul materialului.

UEFA mentioneaza de asemenea ca: "Steaua are un avantaj de 12 puncte in campionat si va incerca sa castige partida pe Stamford Bridge". "Va fi dificil, dar am o echipa careia ii place sa joace fotbal si sa castige", a asigurat Reghemcampf, care a continuat "sa vedem in ce masura putem sa o facem, dar intotdeauna tratam la victorie orice partida"

Reghecampf a adaugat ca nu este preocupat de jucatorii valorosi de la Chelsea adugand "daca mi-e frica de cineva, este de echipa mea, nu-mi place sa ma concentrez prea mult pe potentialul rivalilor nostri".

In incheierea articolului se citeaza o declaratie a antrenorului Rafa Benitez, in care acesta recunoaste forta echipei romanesti. "Respectam mult Steaua pentru ca stim ca este o echipa puternica", a concluzionat antrenorul lui Chelsea.

Chelsea si Steaua joaca joi seara, de la ora 22:05, pe Stamford Brigde din Londra.

Partida va fi transmisa in direct de site-ul Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#UEFA lauda Steaua, #Steaua Chelsea Europa League , #Europa League