Vezi cu cine ar putea juca Steaua in grupele Europa League

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 27 August 2010, ora 07:24
3055 citiri
Vezi cu cine ar putea juca Steaua in grupele Europa League

Steaua este singura echipa din Romania care a reusit sa se califice in grupele Europa League, insa misiunea "ros-albastrilor va fi una extrem de dificila, mai ales ca nu vor mai fi capi de serie la tragerea la sorti.

In aceste conditii, la Bucuresti ar putea veni echipe ca Atletico Madrid, FC Liverpool, Sevilla, Zenit sau Juventus. Vestea buna pentru elevii lui Ilie Dumitrescu este ca nu au cum sa joace impotriva celor de la Manchester City, marea favorita a competitiei din acest sezon.

Site-ul Ziare.com va prezinta cele trei variante de grupe in care pot fi repartizati stelistii, incepand cu cea mai dificila si pana la cea mai accesibila.

Grupa foarte grea:

O grupa foarte dificila inseamna ca din urna capilor de serie ar sosi la Bucuresti un nume mare al fotbalului european. Atletico Madrid, Liverpool sau Juventus gafaie in intrecerile interne, insa sunt echipe care pot trece la pas de Steaua lui Ilie Dumitrescu.

Din urna a treia, cei mai dificili adversari par italienii de la Napoli, insa si Sampdoria, AEK Atena sau Borrusia Dortmund sunt nuci foarte tari. Urna 4 ii poate trimite la Bucuresti pe cei de la Young Boys Berna, performerii preliminariilor Ligii Campionilor.

Iata cum ar arata grupa:

Atletico Madrid/ Liverpool

STEAUA

Napoli

Young Boys Berna

Grupa medie:

O grupa nu foarte dificila, insa nici usoara, ar fi una cu Porto, Sporting

sau Sevilla, din urna capilor de serie, Sparta Praga, Rosenborg sau Dinamo Zagreb din urna 3 si Rapid Viena, Lech Poznan sau Sheriff Tiraspol din urna a patra.

Iata cum ar arata:

FC Sevilla/ FC Porto

Steaua

Sparta Praga

Sheriff Tiraspol

Grupa accesibila:

O grupa accesibila inseamna un adversar abordabil dintre capii de serie, iar acestia ar putea fi TSKA Moscova, Zenit sau PSV Eindhoven. DIn urna 3 adversari cu care se poate discuta sunt bulgarii de la Levski si TSKA Sofia iar din urna a patra ungurii de la Debrecen.

Iata grupa:

TSKA Moscova

STEAUA

Levski Sofia

Debrecen

Tragerea la sorti a grupelor Europa League va avea loc vineri, de la ora 14.00, si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Iata cum au fost repartizate echipele calificate, in cele 4 urne valorice.

URNA 1:Atletico Madrid (Spania), Liverpool (Anglia), FC Sevilla (Spania), FC Porto (Portugalia), Villarreal (Spania), TSKA Moscova (Rusia), PSV Eindhoven (Olanda), Zenit Sankt Petersburg (Rusia), Juventus Torino (Italia), Sporting Lisabona (Portugalia), VfB Stuttgart (Germania), AZ Alkmaar (Olanda)

URNA 2: Steaua (Romania), OSC Lille (Franta), Dinamo Kiev (Ucraina), Anderlecht (Belgia), Bayer Leverkusen (Germania), Paris Saint-Germain (Franta), FC Brugges (Belgia), Palermo (Italia), Getafe (Spania), Besiktas (Turcia), Manchester City (Anglia), Sampdoria Genova (Italia).

URNA 3: Sparta Praga (Cehia), AEK Atena (Grecia), Metalist Harkov (Ucraina), Levski Sofia (Bulgaria), Rosenborg (Norvegia), FC Salzburg (Austria), TSKA Sofia (Bulgaria), Odense (Danemarca), Napoli (Italia)

Urna 4: Aris Salonic, Rapid Viena, PAOK, Lech Poznan, Karpati Lvov, Young Boys Berna, FC Utrecht, Gent, Lausanne, Debrecen, Sheriff Tiraspol, Hajduk Split.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Steaua grupe Europa League, #adversari Steaua grupe Europa League, #tragere sorti grupe Europa League , #Europa League
Comentarii