Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Becali, cadou de 5 mii de euro pentru Basescu inainte de Steaua - Chelsea

Miercuri, 27 Februarie 2013, ora 16:16
6150 citiri
Becali, cadou de 5 mii de euro pentru Basescu inainte de Steaua - Chelsea

Gigi Becali vrea sa profite de meciul dintre Steaua si Chelsea Londra pentru a face pace cu presedintele Traian Basescu.

Demisia din PNL l-a determinat pe Gigi Becali sa incerce o apropiere de Traian Basescu. Finantatorul Stelei a avut deja doua tentative esuate, inainte si dupa meciul cu Ajax, dar nu se da batut.

La inceputul acestei saptamani, Becali i-a cerut lui Valeriu Argaseala sa trimita catre Administratia Prezidentiala invitatii pentru meciul cu Chelsea.

Becali i-a oferit lui Basescu cea mai buna loja la meciul Steaua - Chelsea, in speranta ca presedintele va veni la meci. Omul de afaceri a facut o exceptie, tinand cont ca, pentru acest meci, lojele nu au mai fost oferite cadou, in functie de prietenii, asa cum se intampla de obicei.

Din informatiile Ziare.com, clubul Steaua a scos la vanzare cele 40 de loje de la National Arena, pretul pentru fiecare fiind de 5.000 de euro.

Basescu a primit insa invitatiile cadou, dar oficialii Stelei au cerut Administratiei Prezidentiale un raspuns in ziua meciului pentru ca, in cazul in care Basescu nu va ajunge la meci, loja sa fie scoasa la vanzare.

Presedintele nu a mai asistat la un meci de fotbal din Romania de aproape 6 ani. "E huliganism in cea mai hidoasa forma", a fost concluzia lui Basescu dupa un Rapid - Steaua disputat in Giulesti, in 2007.

In aceeasi situatie cu Basescu se afla si sponsorii clubului, care au primit invitatii la tribuna 0 VIP in valoare de 100.000 de euro.

Pe de alta parte, Viorel Hrebenciuc a refuzat invitatiile lui Becali, preferand sa-si cumpere, miercuri, 100 de bilete.

Ponta vine si el la meci

Deja o prezenta obisnuita la meciurile de pe teren propriu ale Stelei, premierul Victor Ponta va lua si el parte la meciul cu Chelsea. De asemenea, Ponta si-a manifestat intentia de a insotia Steaua si in deplasarea de la Londra.

Partida dintre Steaua si Chelsea, din optimile Europa League, se va disputa pe 7 martie, de la ora 20:00, pe National Arena. Returul va avea loc peste o saptamana, la Londra.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Steaua Chelsea, #Steaua Chelsea Traian Basescu, #loja Basescu National Arena, #invitatii Basescu National Arena , #Gigi Becali
Comentarii