Dayro Moreno va pleca in vara de la Steaua

Vineri, 22 Mai 2009, ora 12:04
1363 citiri
Dayro Moreno va pleca in vara de la Steaua

Atacantul columbian Dayro Moreno se va desparti in vara de Steaua, la aproape 18 luni de cand a fost adus la gruparea din Bulevardul Ghencea.

Decizia a fost luata de finantatorul "ros-albastrilor", Gigi Becali, care a fost foarte dezamagit de modul in care columbianul a jucat in meciurile cu Dinamo si Rapid.

Cel poreclit mai nou "sarpele intelept" vrea sa scape de fotbalistul in varsta de 23 de ani si din cauza salariului pe care acesta il are, 250 de mii de euro pe sezon.

In plus, nici fotbalistii Stelei nu-l suporta pe Dayro Moreno, pe care il considera "cu nasul pe sus". Ei chiar s-au plans lui Becali de modul in care se comporta fotbalistul nascut pe 16 septembrie 1985.

Neconvocat pentru meciul cu FC Timisoara

Desi lipsesc multi jucatori de baza, Gigi Becali a decis sa nu-l convoace pe Dayro Moreno pentru meciul cu FC Timisoara, din etapa a 32-a a Ligii I.

Mai mult, finantatorul Stelei a preferat un jucator de 19 ani, Vlad Rusu, in fata atacantului pentru care s-a platit in iarna anului 2008 nu mai putin de 2 milioane de dolari, fiind cel mai scump jucator din istoria gruparii "ros-albastre"

Favorit pana la meciul cu Dinamo

Gigi Becali a avut nevoie de mai mult de 15 luni pentru a-si da seama ca Dayro Moreno mai mult mimeaza fotbalul, decat il joaca.

Pana la meciul cu Dinamo, din etapa a 30-a a Ligii I, Gigi Becali il lauda pe unde apuca pe atacantul columbian, despre care a spus la un moment dat ca o sa-l vanda doar daca cineva ii ofera 30 de milioane de euro.

Insa prestatiile avute de fostul jucator al lui Once Caldas in meciurile cu marile rivale Dinamo si Rapid l-au facut pe patronul Stelei sa-l puna imediat pe lista de transferuri.

1 milion de euro vrea pe el

1 milion de euro este pretul pentru care Dayro Moreno se poate despartii de vice-campioana Romaniei, acesta fiind pretul stabilit de Gigi Becali. Pana in acest moment nu s-a declarat interesata nicio grupare de atacantul adus in 2008 ca o mare vedeta.

In cazul in care si-ar gasi, pana la urma, o echipa care ar fi dispusa sa plateasca 1 milion de euro pentru el, Dayro Moreno i-ar aduce lui Gigi Becali o pierdere de cateva sute de mii de euro.

Ar vrea si el sa plece

Criticat de patron si injurat de suporteri, Dayro Moreno l-a anuntat pe impresarul sau ca vrea sa plece si l-a rugat sa-i caute cat mai repede o alta echipa.

Imediat, impresarul a inceput cautarile si l-a propus pe atacantul columbian mai multor grupari din Spania si Olanda, dar fara succes pana acum.

In acest sezon, Dayro Moreno a jucat la Steaua 26 de meciuri in Liga I si a marcat 5 goluri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
Gigi Becali anunță o adevărată revoluție la FCSB. Câți jucători va aduce patronul echipei și câți Meme Stoica
Gigi Becali anunță o adevărată revoluție la FCSB. Câți jucători va aduce patronul echipei și câți Meme Stoica
Gigi Becali a anunțat noua sa strategie în materie de transferuri la club după ce va câștiga campionatul. FCSB este aproape campioană dar patronul FCSB vrea să ajungă în grupele Ligii...
#dayro moreno, #Steaua, #Gigi Becali , #Gigi Becali