Dezastru la stadionul "Steaua"

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 08 August 2011, ora 21:36
5827 citiri
Dezastru la stadionul "Steaua"
Foto: Prosport

Stadionul "Steaua" din bulevardul Ghencea, cel pe care, pana la finalul sezonului trecut, a evoluat echipa patronata de Gigi Becali, a ajuns intr-o stare dezastruoasa.

Imediat dupa ce clubul Steaua a fost evacuat din baza sportiva de Ministerul Apararii, intretinerea stadionului a fost abandonata din cauza unui vid administrativ.

Clubul Sportiv al Armatei nu se poate ocupa de intretinere pana cand nu se vor intocmi actele de predare a arenei cu echipa de fotbal iar aceasta din urma nu se ocupa pentru ca a fost data afara! In aceste conditii, stadionul si, mai ales, gazonul se deterioreaza in fiecare zi de incertitudine.

S-a ajuns astfel in situatia ca suprafata de joc care a fost schimbata destul de recent sa fie compromisa dupa doua luni de delasare, investitia de ordinul sutelor de mii de euro fiind acum pierduta.

Gazonul este ars aproape in totalitate, fiind necesara inlocuirea lui in cazul in care Steaua sau o alta formatie ar dori sa evolueze in Ghencea.

Din tribune lipsesc mai multe sute de scaune, dar si randul de garduri care sustineau panourile publicitare.

Surprinzator, terenurile de antrenament sunt intretinute de Armata, gazonul udat la timp aratand impecabil, contrastand cu imaginea sumbra de pe stadionul al carui viitor ramane incert.

In prezent, echipa lui Becali si Ministerul Apararii negociaza conditiile in care Steaua ar putea reveni in Ghencea, latifundiarul anuntand insa ca acest lucru se va intampla numai daca arena ii va fi cedata pentru cel putin 49 de ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#dezastru stadion steaua, #stadion steaua paragina, #Steaua data afara Ghencea , #Gigi Becali
Comentarii
Poza tr2006
tr2006
rank 5
Poate sa se mute-n Banie, e liber stadionul... si orasul