Dezvaluiri din culisele luptei pentru putere de la Steaua

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 13 Septembrie 2013, ora 19:23
4897 citiri
Dezvaluiri din culisele luptei pentru putere de la Steaua
Foto: adevarul.ro

Arestarea si incarcerarea lui Gigi Becali a involburat serios apele la Steaua, cei ramasi "afara" luptandu-se pentru controlul clubului. Desi la nivel declarativ toti sunt de acord ca latifundiarul este unicul conducator, in culise se duce o lupta crancena.

In momentul de fata, campioana este impartita in doua tabere. De o parte sunt oamenii in care Becali are incredere si pe care i-a desemnat sa puna in aplicare ordinele lui - Vali Argaseala, Iulian Gheorghisor, Virgil Becali, Teia Sponte si chiar Ionut Lutu - iar de cealalta parte se afla managerul lasat fara drept de semnatura, Mihai Stoica, si antrenorul Laurentiu Reghecampf.

Faptul ca razboiul dintre cele doua tabere este departe de a se fi incheiat a fost dezvaluit, involuntar, de nevasta lui Reghecampf, Anamaria Prodan, si ea direct interesata ca tabara sotului ei sa preia puterea.

Anamaria, care impresariaza 14 fotbalisti din lotul campioanei, a lansat un atac destul de dur la adresa "rivalilor" si chiar daca nu a dat nume, tintele sunt evidente.

"Nu se poate asa ceva. Sa asteptam sa vina presedintele la birou, sa vorbim cu patronul, sa mergem in audienta la puscarie. E foarte greu. La Steaua toata lumea vrea sa fie sef. Eu mor de ciuda ca Gigi este acolo unde este. Acum, ca el este acolo si e foarte greu sa vorbesti cu el, toti vor sa fie sefi, se umfla precum curcanii", a spus aceasta la Sport.ro.

Trimiterea la "tabara Argaseala" este mai mult decat evidenta, directorul executiv al Stelei fiind singurul om cu drept de semnatura din club, alaturi de directorul economic, Gheorghisor, care insa nu se implica in decizii.

Mai mult, fostul arbitru este omul cu care Becali discuta cel mai des, prin intermediul lui fiind transmise si ordinele catre Reghecampf si Meme Stoica.

Cei doi, chiar daca au mai avut intrevederi cu patronul echipei la puscarie, sunt nevoiti solicite aprobarea lui Argaseala in toate deciziile importante, lucru care ii nemultumeste profund.

De altfel, chiar fostul europarlamentar a facut public acest lucru atunci cand a cerut trimiterea catre presa a scrisorilor trimise din celula de la Jilava. Intr-una din acestea ii explica lui Stoica faptul ca Argaseala se va ocupa de transferuri si il roaga insistent sa accepte aceasta situatie.

Capitanul Stelei, gata sa plece de la echipa

Vineri, dupa ce l-a aratat cu degetul pe omul lui Becali, Anamaria Prodan a amenintat cu plecarea de la echipa a capitanului Bourceanu, motivand ca acestuia nu i-a fost propusa prelungirea contractului.

Este un semn destul de evident ca in aceasta perioada se da o noua batalie din razboiul pentru putere de la Steaua.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#lupta putere Steaua, #Meme Stoica Argaseala Steaua, #Meme Stoica Reghecampf Steaua, #Anamaria Prodan Steaua , #Gigi Becali
Comentarii
Poza conti
conti
rank 5
Cand pisica nu-i acasa si ..Gigi la puscarie
Poza thoruletz_ciocanelul_lui_base
thoruletz_ciocanelul_lui_base
rank 1