Fanii Stelei il ameninta pe Becali cu noi proteste

Vineri, 25 Iunie 2010, ora 20:48
1198 citiri
Fanii Stelei il ameninta pe Becali cu noi proteste

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti (AISS) a anuntat vineri, prin intermediul unui comunicat de presa, ca patronul "ros-albastrilor", Gigi Becali, se va confrunta din nou cu ample proteste ale fanilor daca acesta va continua sa aiba "derapaje din limitele normalului".

De asemenea, AISS precizeaza ca probabilele numiri ale lui Victor Piturca si Emerich Ienei in functii cheie la Steaua reprezinta o mare victorie a fanilor in disputa lor cu Becali.

"Pozitia AISS fata de actualul creditor al echipei este neschimbata, orice derapaj din limitele normalului consacrat in 63 de ani de istorie stelista urmand a fi criticat si contestat, din nou, prin toate mijloacele pe care le poate antrena o asociatie de suporteri. Decizia contestarii vocale si prin mijloace vizuale pe stadion nu poate fi luata de catre reprezentantii AISS. Desi printre membrii asociatiei se numara persoane decidente din cadrul grupurilor organizate de suporteri, actiunile viitoare ale peluzelor se discuta si se stabilesc invariabil in mod independent. In functie de aceste hotarari, AISS va putea decide forma in care vor continua colaborarea si ajutorul logistic, financiar si mediatic pe care le-a intreprins de-a lungul timpului doar cu grupurile organizate de suporteri care au sustinut si promovat valori similare cu cele pe care membrii asociatiei doresc sa le prezerve, asa cum este stipulat in statut.

Aparenta tacere publica se datoreaza starii de expectativa in care se afla AISS in acest moment cu privire la hotararile peluzelor, la parafarea contractelor de colaborare si la anunturile oficiale ale FC Steaua in ceea ce priveste viitorul clubului. Vehiculatele numiri in functiile de antrenor si, respectiv, presedinte ale lui Victor Piturca si Emerich Jenei sunt considerate victorii partiale dar foarte importante pentru valorile pe care le promoveaza membrii asociatiei. Eventuala numire in functia de presedinte a unui membru onorific AISS si aducerea unui jucator din generatia '86 pe postul de antrenor reprezinta un mare triumf insa orice proiect aparent benefic, care il are ca initiator pe actualul creditor al echipei, va fi privit si tratat cu circumspectie si bucurie moderata", se arata in comunicatul AISS.

Victor Piturca si Emerich Ienei vor fi prezentati oficial la Steaua luni, 5 iulie, dupa ce "ros-albastrii" vor reveni din cantonamentul din Austria.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Becali amenintat proteste fani, #Becali contestat fani Steaua, #Gigi becali Steaua, #Piturca Ienei Steaua , #Gigi Becali