Favoritul lui Becali a provocat un scandal de proportii la Steaua: Cum isi permite?

Joi, 24 Iulie 2014, ora 07:36
6721 citiri
Favoritul lui Becali a provocat un scandal de proportii la Steaua: Cum isi permite?
Foto: Fanatik

Fotbalistul favorit al lui Gigi Becali a provocat un scandal de proportii la Steaua. Mijlocasul Lucian Sanmartean a comis un gest regretabil in timpul meciului cu Stromsgodset, din preliminariile Champions League.

In minutul 60 al intalnirii de pe National Arena, antrenorul "ros-albastrilor", Costel Galca, a decis sa il schimbe pe Sanmartean, acesta avand o evolutie stearsa pana atunci.

Numai ca veteranul in varsta de 34 de ani nu a fost de acord cu decizia tehnicianului, iar cand a parasit suprafata de joc a refuzat sa dea mana cu acesta sau cu ceilalti fotbalisti aflati pe banca de rezerve.

A fost un gest lipsit de profesionalism pe care Galca a evitat insa sa il taxeze in public.

"Cand nu-ti iese jocul si esti schimbat cred ca e normal sa fii putin suparat. Nu vom discuta la cald, vom vorbi zilele urmatoare", a precizat antrenorul Stelei.

Doi fosti jucatori importanti ai campioanei nu sunt insa de aceeasi parere si il taxeaza dur pe fotbalistul poreclit "micul Platini".

"Cum isi permite Sanmartean sa aiba o asemenea atitudine, sa nu salute banca? Nu e posibil asa ceva", a acuzat Sorin Paraschiv, fostul capitan al Stelei, potrivit editiei tiparite a Gazetei Sporturilor.

La randul sau, Basarab Panduru i-a transmis lui Sanmartean ca asemenea reactii nu sunt tolerate.

"Lucian ar trebui sa termine cu fitele astea. El sa nu creada ca Galca e baiat bun si va inghiti lucruri de genul asta. Data viitoare nu stiu ce se va intampla."

In varsta de 34 de ani, Lucian Sanmartean a venit la Steaua in vara anului trecut.

"Micul Platini" s-a impus rapid in primul "11" al campioanei, devenind in scurt timp om de baza pentru antrenorul Laurentiu Reghecampf.

Steaua s-a calificat in turul trei din Liga Campionilor

Si in mandatul lui Costel Galca el pare a fi un extrem de important, desi noul tehnician al "ros-albastrilor" pune serios accentul pe tineri.

Steaua s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Campionilor dupa doua victorii cu norvegienii de la Stromsgodset, 1-0 la Drammen si 2-0 la Bucuresti.

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Sanmartean scandal Steaua, #Galca Sanmartean Steaua, #Galca Steaua rezultate , #Gigi Becali