Gloriile alungate de Becali se revolta

Sambata, 29 Ianuarie 2011, ora 12:24
3967 citiri
Gloriile alungate de Becali se revolta

Problemele financiare din ultima vreme l-au determinat pe Gigi Becali sa renunte la mai multe foste glorii angajate la Academia clubului. Dati afara, fostii mari fotbalisti s-au revoltat.

Desi Becali spune ca are o stare financiara extrem de buna, patronul Stelei este contrazis de faptele sale. Recent, Becali a renuntat la mai multi angajati, majoritatea de la Academia de Fotbal.

Mihai Majearu, adus de Piturca la Steaua in vara, s-a plans ca dupa plecarea fostului selectioner lucrurile au luat o turnura nepotrivita.

"Sunt extrem de dezamagit. Nu mi s-a dat niciun motiv pentru care am fost dat afara, tot ce mi s-a zis e ca asta-i viata, ca peste tot in Romania se fac concedieri. Sa stiti ca eu am venit cu inima deschisa la Steaua, la chemarea lui Victor Piturca, iar acum ma doare sufletul ca s-a ales praful de proiectul pe care-l gandise el", a spus Majearu pentru editia tiparita a cotidianului Adevarul.

Totodata, Radu Troi, descoperitorul unor nume importante precum George Ogararu si Dan Petrescu, sustine ca instabilitatea este instaurata in Ghencea.

"Sper ca varsta sa fie singurul motiv pentru care am fost indepartat, desi asta nu e un criteriu in fotbalul profesionist. N-am ce sa-mi reprosez, ce performante puteam obtine in cateva luni, daca am fost mutat mereu de la o grupa la alta?! Spre deosebire de altii, eu macar ma pot lauda cu doi jucatori de pe urma carora Steaua a castigat milioane bune de euro: Dan Petrescu si George Ogararu. Dan a marturisit chiar ca s-ar fi lasat de fotbal daca n-ar fi fost Radu Troi. Va spun sincer, daca nu era Piti, nici nu m-as fi intors la Steaua", a afirmat Troi.

De asemenea, Lucica Balan, pus pe liber in urma cu ceva timp, considera ca decizia conducerii este total injusta.

"Fiindca unii erau complexati si fara valoare, au preferat sa scape de legendele din club. Noi o sa ramanem oricum in istorie, ei, ca de obicei, pe unde se poate!", s-a plans Balan.

Printre oamenii importanti la care Steaua a renuntat se regasesc Titi Dumitriu, Mihail Majearu, Radu Troi, Stefan Sames, Vasile Aelenei, Lajos Satmareanu, Theodor Anghelini si Lucian Balan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
Brazilianul care a umilit Steaua lui Lăcătuș și Hagi revine pe gazon la 58 de ani în liga a doua din Brazilia!
Brazilianul care a umilit Steaua lui Lăcătuș și Hagi revine pe gazon la 58 de ani în liga a doua din Brazilia!
Campionul mondial din 1994 cu Brazilia, atacantul Romario, a făcut pe Instagram un anunț important. Acesta va reveni pe gazon deși are 58 de ani. Romario este atacantul de legendă al...
#Steaua, #glorii, #Gigi Becali , #Gigi Becali